woensdag 13 september 2017

Abri campagne

Abri (ook wel bushokje genoemd) reclame biedt ruimte om te adverteren met een korte en krachtige boodschap bij een bus- of tramhalte. Om een indruk te geven: een landelijke Abri-campagne bij JCDecaux bereikt in week ruim miljoen mensen. JCDecaux biedt ook de mogelijkheid te focussen op een kleiner gebied. Zo is het niet alleen mogelijk een campagne te richten op een specifieke sta maar stellen wij steeds vaker netwerken op maat samen.


Of wilt u heel lokaal uw doelgroep bereiken? Bent u op zoek naar een specifiek aantal objecten in een bepaalde regio, misschien is een abri reclame dan iets voor u. Dan is een regionale benadering een geschikte optie. Abri `s zijn vooral te vinden in het openbaar vervoer, zoals bij een bushalte, een tramhalte, op een busstation of treinstation.


Een abri of wachthuisje is een kleine, niet afgesloten wachtruimte die beschutting biedt tegen weer en wind. Abri `s bij bus- en of tramhaltes worden vaak een bushokje of een tramhok. Pinto Solutions verzorgt uw abri campagne van a tot z. Wilt u een abri campagne inzetten voor uw product of dienst? Door onze samenwerking met diverse outdoor media partijen kunnen wij voordelig uw abri campagne van a tot z verzorgen. Abri campagnes: buitenreclame op maat.


Naast het ontwerp en het laten drukken van de posters plannen wij ook voordelig uw campagne in bij de diverse. Wij kunnen uw abri-campagne scherp voor u inkopen. Abri posters op de gewenste locaties. Daarnaast kunnen we zowel in tekst als in vormgeving een opvallende uiting voor u ontwikkelen met de.


Dat hangt er weer mooi bij! Deze week is onze landelijke campagne voor Daim van start gegaan! Wil je ook een abri laten ontwerpen en inzetten? Uw campagne wordt op de gereserveerde plekken geplaatst: netjes recht, schoon en met oog voor detail.


Abri campagne

Is de Abri vuil dan wordt deze uiteraard even schoongemaakt. Zo wordt uw campagne een echte eye-catcher. Champagnes 2e fles halve prijs. Wijnen 2e fles halve prijs. Voor 22:bestel morgen gratis bezorgd!


Bestel nu makkelijk op Gall. Voor deze TV campagne werkte Gewestonder andere samen met 3D specialist Pimen Spreadmotion. Mousserende wijnen op Gall.


Abri campagne

Het resultaat is een wervelende achtbaan rit die iedere achtbaan liefhebber zal doen watertanden. De commercial sluit net als de abri - en bilboard campagne aan bij de nieuwe positionering van het attractiepark. Campagneduur is één week en de affiches worden op maandag, dinsdag en woensdag volgens een vaste route aangebracht.


Wij hebben voor ieder budget een passend pakket. Buitenreclame is het enige medium dat je niet uit kunt zetten en waar je niet omheen kunt. Voor de campagne participeren koos Rabobank voor de inzet van o. Met het bereiksonderzoek kunnen wij ook het bereik van uw campagne in uw regio of provincie bepalen. Om de NVM Open Huizen Dag en het Verkoopevent van Ter Steege te promoten hebben we een abri-campagne in bushokjes ingezet. In verschillende bushokjes in de regio Enschede was een uitnodigende poster te vinden die mensen opriep naar het Verkoopevent te komen.


Abri campagne

Marktonderzoeksbureau Motivaction heeft gekozen voor een unieke campagne om op offline wijze nieuwe respondenten te werven voor het StemPunt-panel, dat in eigen beheer is van het bureau. De Sheltersuit- campagne onderstreept dit zeer krachtig. PR-actie plus Abri-campagne groot succes Er wordt vaak gezegd dat een Abri-campagne in combinatie met een PR-actie over een actueel onderwerp erg goed werkt. De posters zijn standaard week te zien. Het bereik van een abricampagne is naar wens van lokaal tot landelijk.


Op vele NS-stations zijn posterframes beschikbaar op de perrons of in het stationsgebouw. Bedenk daarnaast ook verschillende ontwerpen voor je gehele campagne die goed op elkaar inspelen. Of verspreid je promotie over een langere periode waarin je meerdere design met elkaar afwisselt. Soorten bedrukking van je abri.


Abri campagne

Je abri formaat is altijd hetzelfde, namelijk 11x 17cm. De abri-campagne van het Obesitas Centrum van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis is van start gegaan: Samen op weg naar een gelukkig gewicht. In het geval van meerdere uitingen, dit duidelijk zichtbaar aangeven. Adres: Outdoor Furniture Services O. Motivaction gebruikt abri-campagne voor offline werving respondenten Amsterdam, 17.


In werkelijkheid ligt het vaak genuanceerder. Als nummer 1-onderzoeksbureau voor overheid en. Naast dat Billboards zijn in te zetten voor op zichzelf staande campagnes , zijn ze ook zeer geschikt om een Abri-campagne nog sterker te maken. Met deze keuze ondersteunen we onze verkooppunten met extra POS materiaal in de directe omgeving van de winkel, aldus Belinda Harmsen van.


Hierdoor neemt de slagkracht van uw campagne alleen maar toe. De Billboards zorgen zodoende voor aanvullend bereik en meer herhaling van de campagne.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts