woensdag 20 september 2017

Aanleg sportvelden

Aanleg sportvelden

Meer dan alleen aanleg sportvelden. De aanleg van bijvoorbeeld een voetbalveld of tennisbaan begint bij het juiste advies en begeleiding over bijvoorbeeld capaciteit en haalbaarheid. Ook na de aanleg is het belangrijk dat sportvelden goed worden onderhouden. Op onze vernieuwde website krijgt u een inkijk in onze werkzaamheden en de diverse activiteiten waarvan we u van dienst kunnen zijn. Aanleg en onderhoud van sportvelden.


AW Groep beschikt over de kennis, expertise en middelen om sportvelden volgens de normen van ISA Sport aan te leggen. De omvang van het werk maakt niet uit: wij leggen voor u het ideale sportveld of recreatieterrein aan. Perfect aangelegde en goed onderhouden sportvelden zijn de basis voor topprestaties en speelplezier op elk niveau.


Dolmans is specialist in aanleg , renovatie en onderhoud van voetbal- tennis- en hockeyvelden. Dit doen we al meer dan jaar voor gemeenten en sportverenigingen volgens de hoogste normen van de sportbonden. Regelmatig onderhoud is noodzakelijk om zo lang mogelijk plezier te hebben van kunstgras. Het borstelen en instrooien van kunstgras zijn belangrijk om het mooi te laten ogen en om het kunstgras stabiel te laten liggen. Door samenwerking met diverse.


Aanleg sportvelden

Heeft u besloten dat u kunstgras wilt nemen? Het aanleggen van kunstgras is dan een zeer belangrijk onderdeel. Het kunstgras aanleggen is een nauwkeurige klus waarbij rekening moet worden gehouden met verschillende aspecten. Als gerenommeerd landelijk opererend ingenieursbureau hebben wij namens diverse opdrachtgevers het ontwerp, de aanleg en de renovatie van een groot aantal sportvelden en sportaccommodaties begeleid en uitgevoerd. Zowel tijdens de aanbestedingsfase als in de rol van directievoerder en toezichthouder tijdens de uitvoeringsfase.


En hoe zorgt u voor de aanleg van sportvelden met de juiste capaciteit, onderhoudsvriendelijk, passend bij uw langetermijnvisie én het budget van uw vereniging? Of het nu gaat om voetbal-, handbal-, rugby-, honkbal- of softbalvelden. Of de aanleg van atletiek- of tennisbanen. Wij kunnen de sportvelden inmeten met een GPS systeem, waarbij wij met een gesloten grondbalans kunnen werken.


Aanleg sportvelden

Dit heeft als voordeel dat wij met zo min mogelijk grond uw veld tot een gewenst resultaat kunnen brengen, hierdoor kunnen we de kosten laag houden. Sportvelden worden veel belopen en bereden en de kans op bodemverdichting is daarom groot. Daarna zijn tekortkomingen veel moeilijker te herstellen. In sportbeleidsplannen onderzoeken we vraag en aanbod. Aan de hand van ledenaantallen, maatschappelijke en demografische ontwikkelingen berekenen we het gewenste aanbod.


Planningsnormen en cultuurtechnische normen bepalen vervolgens het gewenste aantal voorzieningen en de kwaliteit ervan. In Helmond is TopGrass BV de afgelopen weken bezig geweest met de aanleg van nieuwe kunstgrasvelden. De velden worden aangelegd naast het voetbalstadion van Helmond Sport. Onder het kunstgras wordt Quarzitische Grauwacke toegepast door middel van het WABER-systeem van onze partner GKB Groep. Onze vakmensen hebben de ervaring om de hoogste kwaliteit te leveren.


Onze jarenlange ervaring leert ons dat aanleg en onderhoud van sportvelden een sport op zich is. Inzet, kennis, ervaring, materiaal en een flexibele werkmentaliteit is wat hierbij wenselijk is. Dit zijn ook precies de speerpunten welke wij ambiëren.


Onder druk van bezuinigingen wordt gesneden in budgetten en zelfwerkzaamheid gestimuleerd. Maar ook bij zelfwerkzaamheid moet rekening worden gehouden met machinekosten en kosten voor de aankoop van bijvoorbeeld verschralingszan graszaad en meststoffen. Bij de totale kosten voor het. Wij zijn expert in het gebruik van echte gras. Ook hier tekenen we vaak voor het hele project.


KSP heeft inmiddels vele sportvelden in heel Nederland aangelegd. Vanaf het eerste moment, vanaf de eerste brainstormsessies en schetsen worden we erbij betrokken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts