donderdag 21 september 2017

Interline chloortabletten long 90

Zwembaddirect, de specialist in alles voor uw zwembad. Tabs per 1stuks verpakt. Bespaar tot wel via kiesproduct. Controleer dagelijks het chloorgehalte van uw zwembadwater voor een optimale zwemkwaliteit.


Interline chloortabletten long 90

Deze chloortabletten zorgen ervoor dat bacteriën en algen geen kans krijgen in uw zwembadwater. Het water blijft fris en helder. Een chloortablet kunt u heel gemakkelijk in de skimmer of in een chloordrijver plaatsen. Deze zullen dan een constante chloorafgifte produceren.


Zwembad vullen met leidingwater Wij adviseren u om voor het vullen van het zwembad leidingwater te gebruiken. Geschikt voor hard en zacht water Let op! Bestel nu nog voor €5en ontvang gratis. Interline Zwembad Interline chloortabletten - grams.


Met chloortabletten kunt u uw zwembadwater eenvoudig desinfecteren. Deze zijn dus ideaal voor het gebruik van de kleinere zwembaden, zoals opzetbaden, spa’s en jacuzzi’s. Op zoek naar sportartikelen online Bekijk het ruime assortiment fitnessapparaten, kampeerartikelen e. Niet voor kleien zwembaden met chloordrijvers. U dient het zwembadwater te onderhouden en vrij te houden van bacteriën en vuil. Dit is een handige manier om reguliere onderhoud aan uw zwembad te plegen.


Bent u op zoek naar hoeveel chloorgranulaat, chloortabletten , pH-plus, pH-min, Vlokker of Anti-Alg u moet gebruiken? Hiermee houdt u het water vrij van bacteriën en algen. Gooi de chloortabletten nooit direct in het water, maar gebruik een chloordrijver. Kijk dan hier voor de juiste dosering. Doseerschema pH-min tabletten.


Chloortabletten voor zwembad én jaccuzzi shop je eenvoudig op beslist. Dit handige desinfectiemiddel is snel oplosbaar. Deze tabletten worden gebruikt in een chloordrijver. Liter deze chloortabletten zorge.


Nieuw Ophalen of Verzenden. Ze lossen langzaam op en zijn perfect voor het normale onderhoud van het zwembad. Het houdt algen en bacteriën uit het zwembad.


Langzaam oplossende chloortabletten voor desinfectie van zwemwater (te gebruiken in een chloordrijver). Wij adviseren om de 2grams tabletten altijd in een grote chloordrijver te doen of gebruik te maken van een automatische doseersluis. Deze kleine mini tabs zijn voor zowel grote als kleine zwembaden en passen in alle chloordrijvers. Hierdoor blijft het water fris en helder.


Verpakking: kg (1tabletten). De verpakking bevat tabletten van 2gram. Long Mini Tabletten gram. Ze lossen heel langzaam op en zijn perfect voor het reguliere onderhoud van uw zwembad. Beschermt tegen bacteriën en algen.


De tabletten dienen te worden gebruikt in een chloordrijver en desinfecteren het water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts