dinsdag 12 september 2017

Balustrade glas

Retrouvez le magasin Mistermenuiserie à quelques minutes de chez vous. Creëer In Eén Klap Meer Licht En Ruimte Met Een Balustrade Van Glas. Onze Balustrades Van Glas Zijn Steeds Gemaakt Van Gehard Glas: Duurzaam En Veilig! Een glazen balustrade kan binnen of buiten een prachtige toevoeging aan de uitstraling zijn.


Bent u op zoek naar een glazen balustrade voor binnen of buiten?

Wij zijn specialisten op het gebied van glastoepassingen voor particulier en bedrijven. Bij GSF Glasgroep zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van glazen balustrades. Een balustrade van glas op maat. Uw gebouw krijgt op deze manier een moderne en representatieve uitstraling. Ideaal voor in kantoorgebouwen, winkels of musea.


Maar ook is het mogelijk om een balustrade van glas te plaatsen langs de balkons van een. Storax transparante glazen balustrades.

Keuze uit een compleet programma systemen. Volledig gemonteerd of levering van glasbalustrade profielen of componenten. In alle gevallen maakt Glass Inside gebruik van veiligheidsglas dat voldoet aan de bestaande normering. Daarnaast kan de balustrade worden gemonteerd met klemprofielen op of tegen de verdiepingsvloer of vide, met RSV adapters door het glas heen of met RVS balusters en glasklemmen.


De foto’s spreken voor zich. Buiten kan glas ook gewoon als balustrade worden toegepast. De mogelijkheden zijn praktische hetzelfde als binnen. Er zijn alleen wat zaken waar u buiten op moet letten.


Voor balustrades werken we met gehard en gelaagd glas. Hierdoor kunt u de balustrade laten afstemmen op uw situatie. We kunnen de glazen balustrades zowel uit RVS als staal vervaardigen en de balustrades kunnen binnen en buiten gebruikt worden.


Een volledig glazen balustrade kan binnen of buiten een prachtige toevoeging aan de uitstraling zijn. Al die kenmerken komen samen in de TransParancy balustrades van EeStairs. De modellen bestaan voor het grootste deel uit glas.


En dat spreekt aan, zo blijkt.

Klanten waarderen onze TransParancy balustrades vanwege hun representatieve uiterlijk. En hoewel ze van glas zijn, vormen het toch blikvangers. Zoek naar glazen balustrades op de nieuwe KensaQ.


Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Deze glas balustrade wordt steeds meer populair. Glazen balustrade bij Lumigrip. Dit vanwege de minimalistische en ruimtelijke uitstraling.


Bij uitstek past een balustrade met glas dan ook in moderne interieurs. De randen van dit glas zijn Plat Poly (PP) geslepen. Dit zorgt ervoor dat de randen glad geslepen zijn, zodat je je niet snijdt aan het glas.


De glazen balustrade op maat biedt de valbeveiliging om het balkon veilig te maken. Trap: Ook een onbeschermd trapgat is gevaarlijk. Om een trapgat maak je een glazen balustrade om een valbeveiliging te bieden. Wij leveren en monteren de glazen balustrade naar wens, tevens kunnen we de verschillende mogelijkheden altijd bespreken.


Bovendien kan de kleur in het glas effect creëren waardoor de glazen balustrade een moderne en chique uitstraling krijgt. Een glasrailing is een balustrade met een vulling van glas. Het glas kan geleverd worden in verschillende kleuren. Opvallend hierbij is dat die glasvulling het dragende deel van de constructie is. Dat wil zeggen dat bij leunen of stoten het glas de krachten opvangt en tegen vallen beschermt.


In het Q-railing assortiment vallen zulke glazen balustrades onder de Easy Glass serie of d line serie. Een houten balustrade kost gemiddeld tussen de € en € 2per meter. Vaak wordt hierbij een aluminium frame gekozen. Er zijn verschillende soorten glas waar je uit kan kiezen, zoals mat glas , glas in lood en regulier glas.


Design balustrades zie je vaak in moderne hotels, restaurants en winkels in combinatie met een design trap. Ze worden ook gemaakt voor moderne woningen. De vrijdragende glasbalustrade is een minimalistische balustrade omdat de bevestigingsmiddelen niet opvallen. De handreling van de balustrade mag van hout zijn maar ook van (roestvrij)staal. Ieder glazen balustrade wordt in onze eigen fabriek geproduceerd.


Verder voldoen al onze hekwerken aan de veiligheidsnormen die worden gesteld door het bouwbesluit voor doorvalbeveiliging. Het monteren van het glazen balustrade kunt u aan ons uit besteden. Balustrades Balustrades zijn hekken of muurtjes die voorkomen dat u bij hoogte verschil naar beneden kunt vallen.


We hebben diverse soorten balustrades in ons assortiment en streven ernaar uitsluitend kwaliteit balustrades te leveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts