dinsdag 28 februari 2017

Zwembad afrikaanderplein rotterdam

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Scherpe prijzen en 24u levering! Bestel Zwembaden online bij Leen Bakker.


Ontdek ons ruime assortiment! Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Daarnaast is er ruimte voor banenzwemmen, snorkelen en groepslessen. Als zwembad Afrikaanderplein promoten wij gezond.


Wij bekijken ieder jaar ons gezonde productenaanbod in de kantine. Dit doen wij samen met de Kantinescan van het Voedingscentrum. In het gemoedelijke zwembad Afrikaanderplein leren de jongste buurtbewoners zwemmen.


Ook voor kinderfeestjes ben je bij zwembad Afrikaanderplein aan het juiste adres. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.


Dit bedrijf is dagen per week geopend. Waterpret is voor iedereen, van jong tot oud. De meest volledige site met ruim 66. Naast de tweewekelijks markt bevinden zich een aantal andere belangrijke functies in het centrum van de wijk, onder andere het winkelgebie het grote Afrikaanderpark, LCC ’t Klooster, het zwembad en sporthal Afrikaanderplein.


Hiermee fungeert de wijk ook als sociaal-cultureel voorzieningencentrum van het gebied Feijenoord. Deze zijn los van elkaar te gebruiken en gescheiden door een vaste tussenwand. Geen enkele andere stad in ons land heeft zoveel zwemwater als de onze.


Biertaps, barbecue's en meer. Rotterdam is op het gebied van zwemwater rijkelijk bedeeld. Voor vrijzwemmen zijn er diverse speelattributen. Intex zwembaden leverbaar.


Voor iedere doelgroep zijn er eigen zwemtijden, zodat iedereen in een ontspannen sfeer kan genieten. Spelen in het water, ontspannen. Met kleedkamers, vijf douches en een westrijdbad is het zwembad klein maar compleet. Op dinsdag is het water extra warm.


Door het aanbod van aquasporten, zwemles, seniorenzwemmen en moonlightzwemmen is Afrikaanderplein een veelzijdig zwembad voor. Buurtbewoners komen hier graag voor zwemlessen en kinderfeestjes. Voor het A-diploma is er een korte wachttijd van maanden.


Dankzij het bad kunnen waterpolo- en zwemverenigingen op topniveau meedoen. Naast het 50-meter-bad is er een ruim 25-meter-bad en een tribune waar duizend man terecht kan. Een gezonde leefstijl staat bij ons voorop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts