dinsdag 14 februari 2017

Bonfire brandpasta

Ruime Keus - XXL Korting - va 24uur Levertijd! Duurzame horeca brandpasta. Lage prijzen - snelle levering. Haal vandaag nog die gasbarbecues in huis.


Hendi brandpasta kan niet doorgeslikt worden omdat het kunstmatig erg bitter wordt gemaakt. Bandpasta wordt veel gebruikt voor Chafing Dishes. Om veilig en efficiënt te verhitten adviseren wij met klem altijd speciale brandpasta houders te. De brandtijd van de gel is circa uur. Ideaal voor een buffet met warmhoudapparatuur.


Dus in de branders van chafing dishes, in de flambeer- en fondue-rechauds en allerlei andere warmhoudapparaten. De fles heeft een inhoud van liter. Deze milieuvriendelijke, samengestelde brandpasta is geschikt voor onder andere Fleem en Fun Fires gelhaarden en vuurpotten.


Daarnaast is brandpasta roet en geurvrij. In de webshop van XXLhoreca kunt u terecht voor brandpasta voor alles wat verwarmd moet blijven, zoals chafing dishes, rechauds en bain maries. Het is gemaakt van natuurlijke (bio) ethanol alcohol, gemengd met water en een verdikkingsmiddel. Werkt u liever met vloeibare brandstof? Brandpasta wordt veel gebruikt voor Chafing Dishes.


Verschillende soorten brandpasta voor de chafing dish. Kies bijvoorbeeld voor de kuipjes gemaakt van aluminium met een inhoud van 80. Hierdoor kunt u de brandpasta ook voor binnen gebruiken. De gel van de brandpasta zorgt ervoor dat er geen ontvlambare dampen ontstaan, wat de kans op steekvlammen vermindert. Het blik met de brandpasta bevat.


Zodra je de brandgel aansteekt, zorgt hij ervoor dat jouw (kaas)fondue of andere gerechten warm blijven. Gasbarbecues tegen lage prijzen. Ook accessoires vindt u in ons assortiment.


Bestel hier barbecues online. In addition, their support team is prompt and very helpful. Geschikt voor chafingdish en brander houders Vandaag besteld , morgen in huis.


Koop en verkoop brandpasta eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Bonfire Dordrecht bonfiredordrecht. Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife! Deze Caterflame brandpasta zit in handige blikjes die u meestal rechtstreeks in branders kunt plaatsen, maar die u natuurlijk ook zo onder, bijvoorbeel een chafing dish kunt zetten.


Per blikje zit 2gram van deze goede kwaliteit brandpasta en daarmee heeft u ca. XRvHr Enjoy this beautiful crackling campfire in with relaxing fire sounds! Dit is een verkoopproduct.


Horecakwaliteit van Langerak de Jong.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts