vrijdag 3 februari 2017

Catering barbecue

Catering barbecue

U Geen Zorgen, Wij Regelen Het! Sofort Ergebnisse aus Mehreren Quellen! Ons hart klopt voor de horeca en voor ons vak. Dat zie je, dat voel je en dat proef je. Wij geloven dat hier de basis ligt voor ons bedrijf.


Een party- en eventcateraar die door heel Nederland partijen verzorgt en onder andere bbq catering. Volledig verzorgde BBQ catering bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig alles wat je nodig hebt, van onze BBQ en groepspakketten tot aan salades en andere benodigdheden! Onze gasten delen hun ervaring met u. Mooie schalen met lekkere hapjes en precies afgeleverd op de tijd die doorgegeven was.


Bent u op zoek naar hoge kwaliteit barbecue vlees inclusief salades, sauzen stokbrood e. Tevens krijgt u gratis koeling in bruikleen bij elke bbq party bestelling. Een compleet verzorgde barbecue catering in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam of andere plaats in Nederland? Het is ons doel om BBQ catering betaalbaar en makkelijk te maken.


Iedereen doet dit op zijn eigen manier. Wij bieden pakketten waarin u zelf uw keuze kunt maken uit diverse soorten vlees en vis. Daarnaast bieden wij ook pakketten samengesteld door onze chefs. Complete BBQ pakketten voor grote en kleine bbq feestjes! Ben je op zoek naar een barbecue met een professionele kok?


Op een gasbarbecue of op een Big Green Egg bereidt onze kok op professionele wijze het vlees en de groenten. Hij (of zij) zorgt ervoor dat jij zorgeloos kunt genieten van jouw bijeenkomst. Met een gemotiveerd team delen wij de passie voor mooi, origineel en vooral lekker eten.


Bij Grill’nSmoke verzorgen wij bbq catering met respect voor milieu, mens en dier. Met mooi weer sta je liever niet in de keuken. Je vindt iedere keer weer een lekkere en verrassende combinatie. Bezorgen, ophalen, de afwas en schoonmaak van de barbecue is bij de prijs inbegrepen.


Niet alleen het vlees, de sauzen, rauwkosten, salades en het stokbrood. Wij verzorgen complete barbecue - en koekmetpartijen en koud- en warm buffetten. Lekker eten voor al uw feesten en partijen. Bekijk daarom snel onze folder!


Soms wordt er ook verwacht dat hier het drinken en een kok bij inbegrepen zit. Wilt u de barbecue catering laten regelen inclusief (fris)dranken. Kies uit 3producten vanaf € 210.


Keuze uit meer dan 3soorten. Alle merken houtskoolbarbecues. Tevens zijn onze marinades MSG vrij en zijn we intensief bezig met natrium reductie.


Catering barbecue

We maken via Jellema Keurslagerij alle producten (vleesspecialiteiten) op verantwoorde en eerlijke wijze. Vier uw feest in de tuin met luxe barbecue catering. Een tuinbarbecue komt echt tot leven met ons uitgebreide assortiment vanaf € 250. Wij nemen alle diensten voor u uit handen voor bijvoorbeeld een buurtbarbecue of gewoon lekker met uw vrienden.


Zit u ook wel eens met uw handen in het haar wanneer u bezig bent met de organisatie van een vergadering, feest of evenement? Weet u niet waar u de tijd vandaan moet halen om naast de inhoud ook de aankleding en alle andere zaken te regelen? Met zijn BAQ-fiets – inderdaad: een bakfiets omgebouwd tot barbecue -bakfiets – trekt BBQ-cateraar Joeri van april tot en met september door het ganse land. En ja, ook in de winter stookt hij het vuur graag op.


Onze barbecue pakketten zijn samengesteld door onze getalenteerde koks, die passie hebben voor barbecueën. Voor elk budget en smaak is een pakket! Neem hieronder een kijkje in het foto-album voor een gezellige sfeerimpressie.


Zoekt u een lekker barbecue pakket? Meer geluksmomentjes buiten! Dan heeft u gevonden wat u zoekt! De grootste collectie barbecues hier! De beste barbecue van Nederland bij u thuis, op uw bedrijf of op een van onze terras-lokaties.


Bovendien bezorgen wij uw barbecue of buffet bestelling geheel gratis en gekoeld bij u thuis in de provincies Utrecht, Noord-Brabant, Gelderlan Zuid-Holland en Noord-Holland. Slagerij van Guilik regelt een complete BBQ catering , voor kleine en hele grote groepen! Maak het u gemakkelijk en bestel een barbecuepakket bij ons. Zeer compleet en aan huis bezorgd in de regio Prinsenbeek en Breda. Catering met aandacht en ambacht.


Ook met de aankleding en de locatie van uw feest helpen wij u graag verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts