woensdag 15 februari 2017

Bahia sauna openingstijden

Vergelijk de prijzen van alle aanbieders! Vind de laagste prijs en bespaar op uw vakantie naar Spanje! Who, we are going to Ibiza! Dezelfde kwaliteit, maar goedkoper! Ontdek hét Wellness Center van Nederland.


Een sauna nemen in het eilandbad van Bahia kent talrijke, heerlijke kanten. Want het Bahia heeft alles te bieden wat er maar te krijgen is op het gebied van unieke vrijetijds - en welnessoases. Maak een duik in het Bahia paradijs!


Onze aanbiedingen Openingstijden. Bahia water en saunawerel Bocholt , dagje uit, over openingstijden , entree, op Uit met Kinderen voor toegang, voor kinderen en volwassenen, partijtjes, kind. Bahia ligt net over de grens in Duitsland en is zeker de moeite waard om te bezoeken. Prachtige baden, grote saunaweide met sauna ’s, massageruimten en nog veel meer.


De openingstijden van alle vestigingen van Bahia in Nederland vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. Sauna voor dames op woensdag. Zwemmen voor vroege vogels in het diepe bad.


Preisen für Eintritt und weitere Angebote des Bahia. Wij willen, dat U zich bij ons goed voelt ! Bahia , is een leuk opgezet en goed onderhouden zwemba kleiner dan een Centre Parcs, maar voor onze kinderen 4~erg leuk. Het is een overzichtelijk ba waar ondanks de drukte op de parkeerplaats het binnen niet druk aanvoelde. De Bahia geschenkbon is de juiste keuze voor cadeaus met een waarde naar keuze tot 7€! Voor grotere geldbedragen bieden wij u de Bahia prepaid cards tot € met een korting van op iedere toegang of tot 1€ met een korting van op iedere toegang.


De geschenkbon van Bahia is een prepaid card zonder korting. Voordelig online bij Azalp. Profiteer van de gedaalde prijzen. Bij restaurant Bahía Beach in Casares eten? Vanaf September ook elke DONDERDAG!


Bijna iedere dag van het jaar geopend! Mooie sauna , met veel faciliteiten, volop relax ruimtes, zowel buiten als binnen. Reserveer direct jouw dagje sauna. Fijn zwembad en heerlijke wellness”. Vrouw betast in sauna Bahia in Bocholt.


BOCHOLT - Een 26-jarige vrouw uit Rhede, enkele kilometers ten oosten van Bocholt , is dinsdag in de sauna van zwembad Bahia in de Duitse stad lastiggevallen door een mannelijke bezoeker. Dit zal onder normale omstandigheden tijdig bekend worden gemaakt. Het was hier nog drukker dan bij Jardin Majorelle en het was onmogelijk om een foto te maken.


Er zijn ook veel te veel toeristen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts