vrijdag 17 februari 2017

Glasprofielen lichtstraat

Verschillende breedtes en lengtes. Aluminium lichtstraat profielen. Het is belangrijk dat het monteren goed gebeurt. Het resultaat moet stevig, goed isolerend en waterdicht zijn. Wij raden hiervoor aluminium lichtstraat profielen aan.


De stappen zijn eenvoudig: ontwerp je lichtstraat , maak het frame van hout en past onze aluminium glasprofielen toe voor een professioneel en waterdicht resultaat.

Hierbij kunnen wij jou uitstekend helpen. Als je zelf een glazen lichtstraat gaat maken, is de juiste materiaalkeuze van groot belang. Een lichtstraat maak je zelf met onze glasprofielen. Bekijk wat er mogelijk is met onze profielen voor een lichtstraat en bekijk de inspiratie pagina!


GLASPROFIEL , DAKPLAAT KLEMPROFIELEN VOOR OVERKAPPING, LICHTSTRAAT , DAK MET GELAAGD VEILIGHEIDS GLAS, ISOLATIEGLAS. Vrijstaand of voor aanbouw of opbouw. Zelf glas op dak plaatsen.


Een aluminium lichtstraat (bijvoorbeeld lichtstraat op plat dak) veroorzaakt in tegenstelling tot een kunststof lichtstraat geen geluidsoverlast bij regen of hagel.

Advies glazen lichtstraat. Elk huis is anders en iedere lichtstraat moet aan uw wensen voldoen en goed in verhouding staan met de ruimte waarin deze gesitueerd wordt. Wil je zelf een houten lichtstraat maken? Gebruik glasprofielen van Niek Roos voor een waterdichte en goed geïsoleerde lichtstraat. We kunnen je van dienst zijn door het leveren van een compleet aluminium profielsysteem voor jouw zelfgemaakte lichtstraat of overkapping.


Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp zelf je lichtstraat of terrasoverkapping. Het systeem is zeer eenvoudig te bevestigen op een onderconstructie van hardhout of houtsoorten als douglas, lariks of geïmpregneerd vuren. Koop hier onze lichtstraat Alumon, HMG of de Atlas ventilatienok. Info over glasprofielen lichtstraat. Resultaten van zoekmachines!


Glasprofielen lichtstraat , wat is belangrijk? Een aluminium glasprofiel is uitermate geschikt voor de afwerking van u lichtstraat , aangezien het vrijwel geheel onderhoudsvrij is! Beglazen van lichtstraat of daklicht snel en makkelijk met een glasprofiel. Naast het leveren plaatsen van isolatieglas, douchewanden en deuren, spiegels en keukenwanden levert Landheer Glas Breda ook dakbeglazing en glasprofielen.


Lichtstraat op plat dak, veranda of serre. Vooral ’s avonds is het prettig om onder uw veranda wat meer natuurlijk licht te hebben. Wilt u isolatieglas toepassen in uw overkapping, lichtstraat of serre, dan is het verstandig om aan uw aluminium glasprofielen een isolator toe te voegen.

Deze kunststof strip komt in het aluminium onderpofiel en werkt op die manier als een koudebrug onderbreking. Wilt u een lichtstraat zelf maken met enkel gelaagd glas of met isolatieglas, dan hebben wij verschillende glasprofielen voor u in het assortiment. Wij geven jaar garantie op de constructie en waterdichtheid van de lichtstraat en jaar garantie op spanningsbreuken in het glas. De glasproducent geeft jaar fabrieksgarantie op fabricagefouten.


Complete lessenaarsdak of zadeldak lichtstraat. Waarom het hoeklijn glasprofiel ? U wilt een eigen lichtstraat maken? Bestel hiervoor onze hoeklijn glasprofiel , deze aluminiumprofielen zorgen voor een waterdicht eindresultaat. Het glas dat u gebruikt kan u tussen de profielen klemmen.


Uiteraard is het van belang dat de montage goed gebeurt, om lekkage op lange termijn te voorkomen. Ze zijn uitvoerig getest door het onafhankelijk keurinstituut SKG op essentiële kenmerken w. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser.


Voor zowel de zijkanten als het koppelen van glasplaten zijn diverse glas profielen leverbaar. Wij hebben diverse glasprofielen in ons assortiment. Al ruim jaar ontwerpen en maken wij houten serres en veranda’s op maat.


Producten die naadloos passen bij de stijl van jouw woning, dat is de kracht van Niek Roos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts