dinsdag 28 februari 2017

Fundering serre

Wilt u een nieuwe serre bouwen? Vraag vrijblijvend offertes aan. Haal de beste tickets nu bij ons, zodat je straks kan ontspannen en genieten. Eenvoudig annuleren tot uur voor je boeking - no questions asked.


Fundering serre

Plaats gratis en vrijblijvend uw opdracht op de website. Welke fundering heeft een serre nodig? De fundering voor een serre is van heel groot belang.


Het is de fundering die uw serre beschermt tegen alle mogelijke druk vanuit de grond (grondwater dat opduwt door de vorst, verzakkingen tijdens droge periodes). Hier bieden wij u de keuze. Of u maakt zelf een fundering : een gemetst muurtje, een gegoten. Een serre is eenvoudig op te warmen met gebruikmaking van de zon. Bovendien kan je met een serre je groentetuin beschermen tegen vogels, insecten en andere plaagdiertjes.


Fundering serre

Eénmaal de zelfgekweekte verse groentjes aantrekkelijk op het bord geserveerd worden is de voldoening van het hebben van een serre compleet. Toch is ook hier een goed constructieadvies nodig en dan met garantie uiteraard. Direct gratis serre -offertes vergelijken. Bij Slimster kom je in contact met maximaal specialisten die in jouw regio actief zijn en bij jouw opdracht aansluiten. Serre -offertes vergelijken?


Je vergelijkt de bedrijven en kiest het beste bedrijf dat goed en voordelig je nieuwe serre kan plaatsen. De klant kan kiezen voor een volledige verharde fundering (tegels of beton), een boordsteenfundering of een gemetst muurtje. Verplaatsbare aluminium serre met fundering De hoogwaardige verplaatsbare serre met fundering van tectake is ideaal voor plaatsing tegen uw huismuur, tuinmuur of een toestelwand. De stabiele verplaatsbare serre bestaat uit stabiele geëloxeerde aluminium profielen en warmte-isolerende holle balkplaten.


Ik ben op zoek naar een serre. Is er een fundering nodig onder een serre : Ja, de serre moet hetzelfde gefundeerd worden als de woning. Dus er moeten ook heipalen onder de serre als de woning op heipalen staat.


Serbo verzorgt ook het bouwkundig werk dat nodig is om een serre te plaatsen. Zoals je ziet bij deze voorbeelden bepaald de fundering voor de serre voor een behoorlijk deel de prijs, vooral als er palen onder komen. Verder scheelt het geld als er al openslaande deuren in de woning zijn of een grote pui is die als doorgang gebruikt kan gaan worden. Een nieuwe stalen balk is dan niet nodig.


Dankzij de ervaring van ons bouwbedrijf weten wij precies hoe wij uw project met de juiste expertise en zorg uit moeten voeren. U kunt dan ook nog jarenlang genieten van uw aanbouw, nieuwe woning of serre die op een stevige fundering staat. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Is een fundering noodzakelijk? Ja, eigenlijk geldt voor elke serre dat een fundering noodzakelijk is.


Dit omdat het aluminium frame van de serre niet alleen loodrecht op de fundering wordt geplaatst, maar deze ook op elke zijde om de fundering heen ‘valt’. Er steekt dus een rand aluminium profiel over de fundering heen. Wil je echt uitpakken en een grote en luxe serre laten bouwen?


Kies dan voor een serre van aluminium en een afmeting van m2. Voor deze serre op maat betaal je gemiddeld € 25. Deze houdt uw serre veilig op de grond en vormt de perfecte overgang van bodem naar serre.


Fundering serres Als de fundering voor de serres niet deugt, zal de serre verzakken, deuren zullen na verloop van tijd niet goed werken en zullen geconfronteerd worden met glasbreuk. Daarom is het als fundering voor serres absoluut niet aangeraden te werken met balken, bielsen, tegels, of enkele betonnen blokken. Denk maar eens aan de fundering voor een tuinhuis of de fundering voor jouw carport. In een handomdraai kan je beginnen bouwen.


De toepassingen van schroefpalen zijn eindeloos. De schroeffundering is ook zeer eenvoudig voor serres , garages, terrassen en zelfs parasols en terrasoverkappingen. Vaak wordt er ook voor een hangende serre gekozen. Aan de buitenkant langs de voet van de serre worden meestal roosters geplaatst of grind gestrooid.


Regenwater kan op deze manier worden opgevangen en snel worden afgevoerd naar de bodem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts