woensdag 15 februari 2017

Boog overkappingen

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ontdek de profielsystemen, overkappingen , gevelpanelen en kunststofplaten. Boogoverkapping met de vlakste boog. Een idee ter verandering van aanzicht(of voor de gemeente goedkeuring) is , om de overkapping te omlijsten met boeiplanken.


Deze overkapping wordt uitgevoerd met gebogen glas.

Hiermee behoudt u de volledige licht doorlaat en het uitzicht. Tevens is deze overkapping zeer goed toepasbaar bij een lage. Boog ontwerpt en levert een groot assortiment overkappingen voor de zakelijke markt.


Stijlvolle entrees, fietsenstallingen, overdekte opslagplaatsen, winkelwagenstallingen, rookruimtes, we bieden het allemaal. Een carport van BOOG is een prachtige, solide overkapping met een zeer lange levensduur plus een voortreffelijke prijs kwaliteit verhouding. Het unieke aan BOOG overkappingen is de toepassing van gehard gekleurd veiligheidsglas, gebogen in de constructie.


Deze hoogwaardige overkappingssystemen zijn geschikt voor ieder woonhuis of bedrijfspand.

Wij zijn de overkapping specialist omdat we niet alleen alles kunnen leveren maar omdat we ook weten wat we verkopen. Een overkapping die bij ons vandaan komt staat voor een goede kwaliteit met een zeer gunstige prijs! Laat je overtuigen en bekijk onze prijzen van bijvoorbeeld onze Douglas of Lariks overkappingen.


Gewoon leveren wat er verwacht wordt dus. Info over boog overkappingen. Resultaten van zoekmachines! Voordelen van Boog overkappingen. U wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw veranda of overkapping.


Een Systo veranda staat garant voor en een stijlvolle afwerking. Wij werken uitsluitend met duurzame en hoogwaardige materialen. Van een moderne overkapping op basis van een aluminiumconstructie tot een landelijke overkapping van hout. Berg Garagedeuren en zonwering in Noordwijkerhout.


Bekijk hier de prijslijsten van onze overkappingen en carports. Neem dan gerust contact met ons op. Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak.

Tevens leveren wij deze bouwpakket overkappingen met of zonder berging. Horizontale plissé zonwering in de kleur wit,. Spijkenisse Boog terrasoverkapping 001.


Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist. Bij Fonteyn hebben we respect voor ieders smaak en vinden we het belangrijk dat uw aluminium veranda perfect aansluit op de inrichting van uw tuin. Fonteyn biedt u daarom de keuze uit een enorm aanbod overkappingen waarvan de meeste gepresenteerd worden in onze fraaie showroom. Gebogen carport CP1 enkele boog. De gebogen aluminium carport CPis een carport met een enkele boog.


De maximale breedte die gehaald kan worden is meter. Deze carport boog kan zowel vrijstaan als kopaanbouw of als zijaanbouw geleverd worden. Het dak bestaat uit mm polycarbonaat platen, waarbij u de keuze heeft uit helder of opaal kleur.


Wij bouwen een terras- of veranda overkapping die volledig bij uw woning past. Wij zitten al jaren in het vak en kunnen u garanderen dat u van de overkapping , zelf ook nog jaren plezier zult hebben. Het maakt niet uit of u zoekt naar een carport, prieel, tuinhuis of veranda. Binnen een tot twee weken krijgt u de overkapping thuis afgeleverd!


Wij leveren voordelig én snel in heel Nederland en België. Pext levert complete veranda’s, carports, overkappingen , aluminium profielen, profielsystemen, polycarbonaat platen en toebehoren van hoogwaardige kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts