dinsdag 28 februari 2017

Verschil whirlpool en jacuzzi

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Bestel hier een voordelige Whirlpool bij Megadump. De actuele levertijd is: tot weken.


Dat is de vraag nu, want alle benamingen staan voor een een wellness beleving.

Een whirlpool wordt gekenmerkt door de waterstralen die in het bad worden gepompt. Het verschil tussen een standaard bubbelbad en een whirlpool is dan ook dat een bubbelbad lucht gebruikt om bubbels te creëren en in een whirlpool wordt water gebruikt om het whirl effect te krijgen. Wanneer hebben we het over een Spa, hottub, whirlpool , bubbelbad of jacuzzi baden? Al deze baden hebben als doel u te laten genieten en ontspannen in een warm buiten bad.


Tussen een whirlpool en een spa zit geen verschil. Wel is er een verschil tussen een whirlpool en een jacuzzi. Wat is een whirlpool precies?


Voor we u alles gaan vertellen over whirlpools , willen we eerst uitleggen wat het verschil is tussen een whirlpool en een jacuzzi.

De termen worden namelijk vaak door elkaar heen gebruikt, maar er zijn grote verschillen tussen de twee typen baden. Het eerste verschil merkt u al direct bij de aanschaf. Eigenlijk is het verschil tussen spa en jacuzzi heel eenvoudig te beantwoorden. Er is namelijk geen verschil.


Ook de termen bubbelbad en whirlpool betekenen hetzelfde. We krijgen vaak dezelfde vraag gesteld door onze klant: wat is het verschil tussen een opblaasbare spa, jacuzzi of bubbelbad? Om voor eens en altijd alle onduidelijkheden uit de wereld te helpen, hierbij een verklaring. Laten we eerst met een andere term beginnen: de ‘ Whirlpool ’. Deze zijn al zolang ingeburgerd dat men met het zeggen van beide merken de waterbaden bedoelt.


Een spa is een verzamelnaam voor hottub, whirlpool en jacuzzi. Bij een spa op zichzelf wordt geen hout gebruikt. Grootste showroom van Europa.


Ontdek hier het voordeligste en grootste aanbod whirlpools! Vind allerlei whirlpools bij de sanitair specialist Tegeldepot. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Het grootste verschil met een jacuzzi is dat er meestal geen jets of bubbels in zitten, het kan wel maar dat moet er dan apart bijkomen en je moet met veel meer zaken rekening houden.

De jacuzzi en andere baden op een rij. Naast de merknaam is er geen materieel verschil tussen een whirlpool en een bubbelbad. Het antwoord is simpel: er is geen verschil , het zijn allemaal bubbelbaden. Een jacuzzi bevat namelijk vaak vele extra’s, zoals massage jets, licht effecten en soms zelfs ingebouwde speakers.


Allemaal elektronica in combinatie met vocht waarvan u rekening moet houden dat de kans groot is dat dit storingen op gaat leveren. Een hottub heeft deze snufjes niet en er kan dus eigenlijk niets kapot. Belangrijk verschil : Een bubbelbad is niets meer dan een badkuip vol met warm water. Een bubbelbad kan worden geleverd met massagestralen, whirlpools , waterpompen, verwarmings- en filtersystemen, enz.


Mensen die geluk hebben weten hoe comfortabel een warm bad is. Vele termen maar allemaal het zelfde product. Het zijn allemaal verwarmde baden die met behulp van waterstralen of bubbels een ontspannend effect willen creëren.


Jacuzzi is een bedrijf dat hot tubs produceert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts