donderdag 23 februari 2017

Broersma beton

Elke dag nieuwe vacatures in de bouw. Beton is een prachtig natuurproduct dat vele toepassingen kent. Ook voor reparatie van betonrot of scheuren in het beton kunt u bij ons terecht. Regenput beton klassiek deksel. Ik krijg net het bericht dat onze nog relatief jonge oud-collega Cees Timmer is overleden op november.


Broersma beton

Hij blijft in onze gedachten. Ik herinner hem mij als een vriendelijke en sympathieke collega en als Scania fan. Dat mag best wat avontuurlijker. Daar helpt het hele team je om goed werk te leveren in beton èn hout èn staal.


Bij Broersma Ingenieurs werken adviseurs, constructeurs, tekenaars, een netwerkbeheerder en een administratieve kracht. De ervaring strekt zich uit over projecten van elk formaat. Wij zijn berekend op het toetsen van technische ontwerpen op de daadwerkelijke kwaliteit in de praktijk. Je vind hier links die je meer informatie geven over het onderwerp beton.


De woonkamer met aangrenzend de open keuken is uniek door de riante maatvoering. Het vele licht vergroot de ruimtebeleving. Mede door de ramen die van vloer tot plafond lopen.


U kunt hierbij denken aan betonblokken, betonplaten, betonschutting, betonnen bloembakken, betonnen bielzen of tuinbeelden van beton. Bekijk onze bedrijfslocatie op de Route pagina. De putten zijn in overleg met de waterleidingbedrijven ontwikkeld. Door deze samenwerking is een put ontstaan die aan alle gebruiks- en kwaliteitseisen voldoet. Of stuur een bericht via het contactformulier.


Betonbedrijf Broersma levert al jaar watermeterputten in verschillende afmetingen aan diverse opdrachtgevers in geheel Nederland. Wij kunnen een effectieve reparatie uitvoeren bij verschillende betonproblemen. Om een reparatie goed uit te voeren kijken wij eerst wat de oorzaak is van de ontstane schade, deze zal daarna verholpen worden. Scheringa kon kiezen uit een constructie van beton of staal – hij wilde staal. Dit kan variëren van een op maat gemaakte betonput tot het ophogen van bestaande betonwanden in de wegenbouw.


En je vindt er variatie, in je projecten. Net als de Kuip, het stadion van Feyenoord. Hij wilde dat het stadion net zo sfeervol werd”, vertelt Broersma. Hiervoor worden per schermtype keuzes gemaakt welke onderdelen meer of minder relevant zijn. Toon me een routebeschrijving naar Broersma Betonbedrijf.


Dankzij de responsive design techniek past de website-indeling zich aan, aan het scherm waarop deze weergegeven wordt. Deze startpagina gaat over beton. Met een eigen betoncentrale in Akkrum levert Dam Beton betonmortel aan aannemers, agrariërs en particulieren (ook levering op zaterdag). Broersma Makelaardij is zeer actief binnen de woningmarkt en heeft een vooraanstaande positie in het hogere segment.


In deze rubriek vind je links die meer informatie geven over Beton Renovatie. Alle informatie over Broersma Adviesburo voor Beton - en Staalkonstrukties Den Haag B.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts