donderdag 2 februari 2017

Noppenfolie zwembad noppen boven onder

Echt alles voor je zwembad hebben wij in ons assortiment! Bekijk Hier Ons Grote Assortiment. Van Saunageuren tot Ovens. De Goedkoopste Aanbiedingen. Standaard maten (ron ovaal, rechthoekig en achthoekig).


Bestel vóór uur, morgen geleverd. De onderkant is zwart, dat er voor zorgt voor een maximalisatie van warmteabsorptie. Noppenfolie al vanaf €195. Hierdoor kan men een toename van – graden C verwachten. De hitte van de zon wordt gevangen onder de zwart-transparante zone en wordt overgedragen naar het water in het zwembad.


De donkere onderkant beschermt bovendien het zwembad van algenvorming. Een noppenfolie afdekking is de meest goedkope manier om uw bad in de zomer af te dekken. Deze folie geeft de zonnewarmte door aan het water en kan de temperatuur met graden of meer doen stijgen. Tevens vermindert deze folie het verdampen van het water met procent.


ZWEMBAD BESTWAY MARIN SET 3X € 2- Veghel een leuk. Ook houdt de structuur van het noppenfolie verdampingtegen, zodat niet alle. Welke isolatie gebruik ik best onder een zwembad ( onder de folie), en welke isolatie gebruik ik.


Hoe zwaarder de noppen afdekking hoe meer isolatie hoe beter de warmte. Bij noppenfolie -online leveren wij, uit voorraa uitsluitend de duurzame dikkere 4en 5micron kwaliteit zwembad noppenfolie in diverse breedte maten en kleur varianten. Goede kwaliteit zwembad noppenfolie.


Ons zwembad noppenfolie is UV gestabiliseerd naar de Noord-Europese vereisten, alg en chloorbestendig. Met een noppenfolie verlengt u het zwemseizoen met twee maanden en vermindert u de nood aan zwembad chemicaliën en onderhoudsproducten. Het afdekzeil wordt met de noppen naar onder op het water gelegd. Wanneer de zon schijnt geven de noppen de warmte door aan het water.


De gladde kant van de noppenfolie moet inderdaad boven , de bolletjes naar onder. Er zijn nu ook transparantere folies (bevat meer UV stabilisers wat de levensduur verlengt) om dus meer zonlicht in het zwembad te laten. Onze noppenfolie voor zwembaden is vervaardigd uit isolerend en UV-bestendige Geobubbel folie, zeer stevig en van hoge kwaliteit. Leg een noppen afdekking niet op het zwembad na een chloor shock behandeling en niet bij een temperatuur boven de graden celsius. Als u de noppen afdekking van het zwembad haalt leg deze niet onafgedekt in de volle.


Desgewenst afgewerkt met RVS ringen om met uw oprol mechanisme de folie gemakkelijk op te halen. Wij kunnen ook voor u het zwembad zeil verzenden naar uw vakantiehuisje in het. Kijk Hier Voor Het Assortiment!


Kies Zelf je Bezorgmoment. Achteraf betalen mogelijk. Groothandel voor winkels en webshops. Maar de combinatie van licht en warmte gaat toch algen veroorzaken.


Eventueel folie zoeken die geen licht doorlaat. Wij zijn de eerst volgende werkdag weer open tussen 7:en 17:uur. Daarnaast zal het zwembad ook minder chloor verbruiken, dit omdat het zonlicht er voor zorgt dat chloor afbreekt.


Mocht u een zwembad afdekking op maat willen, neem dan contact met ons op. Een specialist zal u dan gepast advies geven. Zorg er dus voor dat u, voor het beste resultaat, de noppenfolie met de noppen naar binnen plaatst. Zet de noppenfolie zoveel mogelijk vast met tape. Zwembad noppenfolie is voor ieder zwembad een aanrader.


Deze noppenfolie zorgt er niet alleen voor dat het zwemwater minder vuil wordt, waardoor het gebruik van zwembadchemie kan verminderen. Het is een sterke variant op de bekende bubbeltjes folie die je kent bij een verpakking van een kwetsbaar product. Controleer je e-mail adres.


De noppen aan de onderkant van de afdekking zijn gevuld met. Wij leveren de professionele noppenfolie voor isolatie uit voorraad in alle breedtes. Professionele noppenfolie voor isolatie zoals van uw tuinhuis, schuur, garage, serre of het vorstvrij bewaren van uw kuipplanten, palmen, olijfbomen, isolatie van uw zwembad. Lees hier wat advies om uw tuinkas vorstvrij te houden met noppenfolie.


Vraag : moeten de noppen naar boven of naar onderen, of maakt dit geen verschil? Vóór 21:30h besteld = Morgen in Huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts