vrijdag 3 februari 2017

Vergif muizen

Specialistisch advies nodig? Soorten insectenbestrijding. Insectenbestrijding al vanaf €05! Na één keer opname zullen ze niet sterven.


De muizen moeten een aantal dagen van dit professionele muizengif eten en zullen dan door een inwendige bloeding dood gaan.

De muis zal dan opdrogen en zul je ook niet snel gaan ruiken. Wij verkopen dit professionele vergif voor muizen ook aan particulieren hier online in de webshop. Hieronder vindt u een overzicht van de ongediertemiddelen die u als particulier mag gebruiken.


In deze categorie vindt u muizengif van de merken Bayer Frap, Luxan en Muskil pasta of graan. Wilt u liever geen vergif producten gebruiken om de muizen te bestrijden dan raden wij aan om even bij de categorie muizen weren te kijken. Zorg dat de muizen altijd van het vergif kunnen blijven eten.


Blijf net zo lang vergif bijvullen tot er niet meer van gegeten wordt.

Als het goed is zijn de muizen bestreden. Wanneer u zo een tot weken bezig bent en u merkt dat er dagelijks gegeten wordt maar de overlast niet minder wordt dan moet u overgaan op een ander muizengif. Wist u dat een muis maar gram voedsel per dag eet.


Wanneer dit vochtig voedsel is ( water) hoeft hij niet te drinken. Feiten en fabels over het bestrijden van muizen met vergif. Veel gehoorde gezegde: De door muizengif gedode muizen gaan niet stinken. Een muisje is een heel klein licht diertje en zal snel verteren.


Heb je eenmaal bepaald waar de muizen zitten en hoe hun routes verlopen, dan ben je klaar voor muizenbestrijding met behulp van muizengif. Gif is immers ook een lokmiddel voor de muis en zal er dus van willen eten. Ook kunt u meerdere muizen effectief bestrijden terwijl met de meeste klemmen en vangkooien u maar één muis tegelijk kunt vangen of doden.


Verder zal het meeste gif de muis uitdrogen na de dood waardoor er minder kans is op stank. Het gaat om multidosismiddelen op basis van anticoagulantia. Daarnaast is er een muizenval met koolstofdioxide. Gif uit de winkels helpt wel, maar toch vaak niet afdoende omdat je het consequent gebruiken moet.


Gif waarvoor muizen resistent geworden zijn trekt zelfs alleen maar muizen aan, want het is aantrekkelijk gemaakt qua geur en smaak dus is het eten, maar ze gaan er niet (snel) aan dood. Een eivormig en zeer doeltreffend blokje ter bestrijding van ratten en muizen.

Deze blokjes bevatten de actieve stof “flocoumafen” wat behoort tot de nieuwste generatie gif. Dankzij de specifieke vorm zijn de blokjes ook zeer geschikt voor de bestrijding van muizen. Zij kunnen hierdoor namelijk makkelijker aan het blokje knabbelen.


U kent wellicht de traditionale muizenklem, maar er bestaan ook vallen waarin muizen levend gevangen worden. Daarna kan u de gevangen muizen weer loslaten. Een muizenklem om muizen te vangen en te doden bestaat al jaar en dag. Het nadeel van muizenklemmen is dat ze niet geschikt zijn om grote problemen met muizen aan te pakken. Groot assortiment muizengif voor optimale muizenbestrijding in de veehouderij.


Verscheidene muizengif soorten doden de muizen niet meer af doordat de muizen resistent zijn geworden of doordat muizen er een zeer lange tijd (- dagen)van moeten eten om dood te gaan. Bekijk hier ons assortiment! Wanneer ze echter bij soortgenoten zien dat ze na het eten direct sterven, zullen de andere muizen of ratten dit voedsel niet meer eten. Dit supersterke en deegachtige pasta v oor gebruik binnen en buiten is onweerstaanbaar voor muizen en ratten.


Het hoge vetgehalte in de pasta en de heerlijke geur trekt de muizen en ratten aan die er slechts keer van hoeven te eten om ervan te sterven. Over muizengif is een hoop te doen geweest de laatste jaren. Discussies rondom de diervriendelijkheid ervan, de veilighei de aanslag op het milieu, doorvergiftiging en tevens de resistentievorming onder muizen die toeneemt, maken de keuze voor deze methode er niet makkelijker op.


Info over vergif voor muizen. Resultaten van zoekmachines! Muizen bestrijden met gif. Kooi- en kantelvallen vangen de muis leven zodat je die buiten vrij kunt laten.


Zorg ervoor dat er in huis niets eetbaars te vinden is voor de muizen behalve in de muizenvallen. Er is geen verschil tussen rattengif of muizenvergif. In beide soorten gif worden dezelfde werkzame stoffen gebruikt in gelijke gehaltes.


Vanwege overheids regelsgeving staat er tegenwoordig niet meer op de verpakking vermeld dat rattengif ook tegen muizen werkt. Klassieke muizen - of rattenvallen zijn ideaal om te ontdekken of er ongedierte in je huis zit. Ben je al zeker dat er muizen of ratten zijn?


Leg dan lokaas uit, dat werkt op lange termijn beter dan een val.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts