maandag 6 februari 2017

Renson lamellen

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Geschikt voor hoge ramen tot 5m. Maatwerk Jaloezieën van Lindehout.


Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen. Bekijk ons assortiment online! Specialistisch advies nodig? Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.


Op die manier ontstaat een ideale zonwering voor uw ramen waarbij het inkomend zonlicht onder controle gehouden wordt. Zo creëer je het hele jaar door de ideale sfeer om volop te genieten van het buitenleven. Zo is het altijd genieten buiten! Hoekoplossingen: voor doorlopende zonwerende luifels over gebouwhoeken.


Strakke gevelbekleding – in horizontale of verticale uitvoering – vormt hét visitekaartje van uw woning of bedrijf. Renson combineert design met kwaliteit. Deze structurele zonwering doet echter meer dan de zon tegen houden in de zomer. Ze vormen ook een spectaculaire eyecatcher, die men vanaf de Eziet. Integreerbare overkapping met lamellen.


De dakstructuur wordt één met de woning, waardoor het architecturale plaatje 1 klopt. Deze overkapping met kantelbare lamellen zorgt altijd voor een aangenaam leefklimaat op je terras. Buiten zijn, wordt buiten leven. Het terras wordt een deel van uw leefruimte.


Renson lamellen

Van lamellen - of glazen overkappingen tot luxe. Het dak van deze terrasoverkapping bestaat uit lamellen die je eenvoudig kunt sluiten of kantelen, al naar gelang het weer. Als u zonnige dagen onder deze overkapping misloopt, haalt u dat straks gewoon in op een regenachtige dag.


Lamellen dicht, heaters aan, verlichting gedimd. Het najaar kan mooier zijn dan u ooit durfde te denken. Openschuifbare lamellen als overkapping.


Renson lamellen

De Camargue Skye geeft je een open maar tegelijk geborgen gevoel. De aluminium lamellen in het dak van de overkapping kun je naar wens kantelen en zelfs volledig openschuiven dankzij de S-drive-technologie. Weitere Informationen - Weitergehen.


Een lamellenwandsysteem uitgerust met akoestische lamellen is ideaal voor de afscherming van luidruchtige installaties. Deze lamellen bieden heel veel mogelijkheden voor een esthetische en functionele bekleding van gevels of installaties. De zon tegenhouden, een briesje binnenlaten of de regen een stapje voor zijn?


Het grote voordeel van Relax Outdoor is dat de adviseur in de showroom de overkaping ook komt plaatsen. John en zijn team hebben echt vakwerk geleverd. Door zijn praktijk ervaring denkt hij enorm mee om aan alle wensen te voldoen. Met gesloten lamellen hoeven de bewoners ook niet langer naar binnen te vluchten bij een spatje regen.


De loodrechte positionering van de lamellen op de zuidgerichte achtergevel zorgt ervoor dat ze – waar vroeger een vaste oversteek heel veel licht weg nam – voortaan ook binnenshuis volop van het daglicht blijven genieten. Onder het lamellen dak van de Algarve hebt u alles wat u wilt. Als de lamellen zijn gesloten, beschikt u over een waterdicht dak dat tegen alle weersomstandigheden is bestand.


Renson lamellen

Opent u de lamellen , dan stromen licht en lucht vrij naar binnen. De terrasoverkapping is prachtig gelokaliseerd aan het water. Toepasbaar zowel in de zomer als in de winter. Aluminium ventilatieroosters met lammelen die openen als de druk hoog genoeg is.


Een sterk architectonisch element in elke aanbouw. Harmonieus als u een moderne woning hebt. Stijlvol en eigentijds bij een landelijke woning.


Dankzij het minimalistische design laat de lamellen terrasoverkapping uw woning altijd in zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts