donderdag 16 februari 2017

Kleedkamer bankjes

Ruime keuze tête à tête bankjes! Tête à tête bankjes van alle merken. Vergelijk en bestel via beslist. Alle soorten banken online.


Wij bieden enkelzijdige kleedkamerbanken - voor plaatsing tegen de muur - maar ook dubbelzijdige kleedkamerbanken , die geschikt zijn voor plaatsing in het midden van een kleedkamer of garderoberuimte. De houten kleedkamerbanken hebben een fraaie, robuuste uitstraling en zijn speciaal bewerkt, zodat ze geschikt voor vochtige ruimtes. Wij geven u graag deskundig advies over de voor u geschikte garderobebank of kledingrek. Naast kleedkamerbanken zijn bij ons in de webshop ook metalen garderobekasten, brandweerkasten, vakkenkasten en schoolkluisjes te koop. Kleedkamerbanken voor brandweerkazernes.


Sommige beroepsgroepen stellen speciale eisen aan de banken en kledingrekken die ze gebruiken. De kleedkamerinrichting dient te draaien om snelheid: snel omkleden, persoonlijke eigendommen veilig opbergen en afstanden zo kort mogelijk houden. Hierin treft u banken welke zijn voorzien van kapstokken. Banken bestel je voordelig en makkelijk online in onze webshop. Tweedehands kleedkamerbanken Kopen?


Bestel online op Officetopper. Profiteer van: Gratis Verzending - Hoge Korting - Snelle Service. Zo kunt u de kleedkamerbanken naast elkaar zetten om zo veel zitruimte te creëren. Daarnaast zijn er ook uitvoeringen beschikbaar met een kapstok.


Deze kapstok is zowel beschikbaar als onderdeel van de bank, als een los product, zodat u deze zelf tegen de muur kunt monteren. Banken in wand- of staande uitvoering, met of zonder hakenprofielen. Hoge kwaliteit voor een acceptabele prijs. Fraaie kleedkamerbanken voor een beperkt budget.


De Basic banken overtuigen eveneens door het fraaie design, zijn er echter alleen in de vormen A, B en C. Ook bij deze uitvoering zijn de poten van lichtmetaal naturel geëloxeerd met verstelbare doppen. Banken zijn in iedere kleedruimte en kleedkamer van belang. Een handige plek om even zittend van schoenen te wisselen, om te kleden, kleding op te hangen of. Een ruim aanbod wachtkamerbanken vind u hier.


Bekijk modellen en opties, download informatie en lees koopinformatie. Wij leveren door heel Nederland! Bent u op zoek naar praktische, degelijke kleedkamerbanken om uw kleedkamer en garderoberuimte mee in te richten? Bouwmarkt Totaal biedt naast lockerkasten ook perfect afgewerkte Kraftmeister kleedkamerbanken of garderobe banken die passen in elke kleedruimte en garderoberuimte. Wij hebben een uitgebreid leveringsprogramma voor de inrichting van uw kleedkamer.


Gratis advies Neem contact op om door een van onze ervaren medewerkers geadviseerd te worden of om een afspraak te maken. Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot.


Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts