woensdag 15 februari 2017

Studio steigerhout

Bespaar tot wel via kiesproduct. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Laat je inspireren door onze STUDIO collectie. Eerst passen, achteraf betalen!


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.

Een gepersonaliseerde steigerhouten tafel met bijvoorbeeld kleuraccenten van jouw interieur. Wij maken conferentietafels en vergadertafels op maat die samensmelten met uw huisstijl en interieur. Zelfs uw logo kan in het blad gegraveerd worden.


Het was even geduld hebben, maar het moment is bijna daar. Laserbeest is als een beest tekeer gegaan. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.


We varen onze eigen koers en proberen onderscheidend bezig te blijven. We halen dan ook het meest plezier en voldoening uit het maken van maatwerkproducten die passen bij onze klanten.

Ook op het gebied van de recording studio wij bij Strong Woodworks iets voor jou betekenen. Studio Fien levert maatwerk meubelen met een persoonlijke touch. Onze meubels zijn uniek, met de hand gemaakt in onze eigen meubelmakerij. Steigerhout is robuust en geeft een zeer warme sfeer in jou studio.


Momenteel wordt er aan deze site gewerkt. Voor meer informatie mag u gerust bellen, e-mailen of een keer langskomen. Met steigerhout kun je ontzettend veel doen. Gemakkelijk tover je de houten planken om tot meubelen en woondecoratie. Eigenlijk zijn we niet zo van de deel, like en win-acties.


Maar deze kruifauteuil staat hier al een tijdje stof te happen. Bij de uitvoering van alle soorten meubels die landelijk steigerhout maakt en levert, zoals binnen meubels, buitenmeubels, kindermeubels of meubels in de badkamer of keuken, zorgen wij dat alle schroeven zoveel mogelijk uit het zicht zijn. De steigerhouten meubels kunt u bij ons ook bestellen met de schroeven in het zicht. Onze schitterende meubelen voor binnen en buiten gebruik, exclusief op maat gemaakt in onze eigen werkplaats.


Tevens leveren wij maatwerk voor horeca gelegenheden, winkel- en projectinrichting. Wil u de meubels in het echt bewonderen? Alle advertenties van Hout Studio Fryslân, Boelenslaan op Marktplaats.

Bekijk het aanbod van Hout Studio Fryslân en vind producten en diensten tegen. Hier slaag je zeker als je op zoek bent naar een steigerhouten tafel, kast of steigerhouten bed. Wij helpen je er graag mee. Meubels van steigerhout op maat.


Deze tafel is geheel aan uw wensen aan te passen! Bel of mail gerust voor meer informatie, of kom een keer langs om uw wensen te. Leuke kerstboompjes van steigerhout. Deze kerstboompjes zijn in diverse afmetingen leverbaar.


Bent u op zoek naar een uniek en origineel cadeau? Dan bent u bij Studio Ster op het juiste adres! De cadeaus zijn handgemaakt en uniek. Uiteraard is er veel meer.


Naar keuze laat u uw bestelling thuis bezorgen door onze eigen bezorgdienst, of u komt het zelf ophalen bij ons magazijn in Achterberg. Meer weten over onze steigerplanken, het steigerhout en onze prijzen? Studio HENK is een Amsterdams ontwerpbureau opgericht door twee broers uit het Zuiden van Nederland.


We ontwerpen en produceren vernieuwende design meubels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts