dinsdag 14 februari 2017

Bauer koppeling

Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Snelle levering en hoge kwaliteit. Bekijk het assortiment op de site!


Bauer koppeling

Wanneer beide delen in elkaar geschoven worden en de hendels van het mannelijk deel gesloten worden, ontstaat er een lekvrije aansluiting. De bauer koppeling bestaat uit een mannelijk en vrouwelijk deel en zijn voorzien van een handig sluitsysteem. De koppelingen zijn van gegalvaniseerd staal en vrijwel onverwoestbaar. BTWLogin voor uw eigen prijs.


Dé echte specialist met gratis deskundig advies en goede service. Bestel eenvoudig online of kom naar onze winkels. Bauer flensstukken M-deel. Deze slangkoppelingen zijn leverbaar van 2” tot en met 8”. Ook voor deze koppelingen zijn alle hulpstukken.


Altijd op de hoogte van ons laatste nieuws? Gratis verzending vanaf € 1excl. Vul hieronder uw e-mailadres in. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door de afmeldlink in de nieuwsbrief te klikken.


Vind de beste selectie bauer koppeling fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit bauer koppeling voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Met een gegalvaniseerde oppervlaktebehandeling. Verkrijgbaar in verschillende maten. De Perrot koppeling kan met één greep worden geopend of gesloten.


Van de meest bekende koppelingen in de industrie tot aan klantspecifieke specials: wij kunnen het leveren. Op basis van uw bestaande aansluitingen, kunnen wij de juiste koppeling met slang en montagemethode adviseren. Voor nieuwe toepassingen baseren wij ons advies op onze kennis van koppelingen en de toepassing hiervan. Welk type koppeling had ik ook al weer op die waterslang?


In de agrarische sector wordt voor het koppelen van slangen gebruik gemaakt van verschillende koppelingssystemen. Een Storz koppeling of Kamlok koppeling is vrij herkenbaar. PRIJSINFORMATIE EN BESTELLEN. Dit heeft als voordeel dat de ring zo kan worden. Voor prijsinformatie dient u eerst in te loggen.


Polson levert alle mogelijke bauer koppelingen , ook is het eventueel niet bestaande uitvoeringen te laten maken voor u zodat u altijd de gewenste koppeling kan verkrijgen. Ideaal om bijvoorbeeld verschillende maten slangen te koppelen. Voorzien van wartel (vlakdichtend), borgrand en messing klemschalen. Koppeling met slangpilaar, vrouwelijk. Te gebruiken voor verzadigde stoom tot 210°C of warm water tot 120°C bij max bar werkdruk.


Klinger is de specialist op het gebied van persoonlijke veiligheid. Klinger biedt een compleet een heel breed assortiment, waar alles op voorraad is. Voor elk watertechnisch probleem levert Waterpompshop een gepaste oplossing op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts