maandag 20 februari 2017

Tuinkast biohort

Gratis levering bij u aan huis! Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie voor uw tuin! Op zoek naar een Biohort Tuinhuis? Bekijk ons aanbod en vraag direct een offerte aan! De Hoeve Buitenleven is met jaar ervaring Dé specialist in Tuinhuizen en Blokhutten.


Bestel online of bezoek onze showrooms. Binnen dgn gratis thuisbezorg 2jr garantie! Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. De beste prijzen Tuinkast biohort.


Waar ruimte beperkt is, toont de tuinkast zijn klasse. In de tuin, op het terras, in de garage of op het balkon ruimt en ordent hij, zonder uw levensruimte beperken. Met de Biohort Tuinkast kunt u tuingereedschap, werktuig, speelgoed o. Al meer dan jaar vervaardigt en produceert Biohort hoogwaardige metalen tuinkasten en tuinbergingen.


Tuinkast biohort

Ons assortiment bestaat uit eenvoudige bergingen tot design, geïsoleerde dependances die individueel volgens uw wensen worden ontworpen. Elk model is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en wordt kosteloos bij u thuis afgeleverd. Biohort Shop biedt u vele opbergmogelijkheden: bergingen, tuinkasten , hobbyboxen - bezoek ons nu.


Overige toebehoren Optioneel voor alle bergingen HighLine, AvantGarde, Europa en Tuinkast. Garantie Wij bieden jaar garantie tegen roest. Kies dan voor de Biohort tuinkast , leverbaar in kleuren. We hebben deze succesformule al heel wat jaren in huis en daar mankeert echt nooit iets aan.


Tuinkast biohort

Superkwaliteit met maar liefst jaar garantie. Een goed design, super pasvorm en simpel te monteren. De ene tuinkast lijkt meer op een tuinhuis, de ander is meer een opslagbox.


Een opbergkast kan van kunststof, of metaal zijn, maar de meesten zijn van hout. Er zijn speciale gereedschapsboxen, of een kast met ruimte voor houtopslag. Veel tuinkasten zijn vrij hoog, zodat je ernaast genoeg ruimte overhoudt voor je terras of tuinplanten. De nieuwe Biohort Product Configurator maakt de weg naar het perfect passende product niet alleen eenvoudig maar ook nog leuk.


Tuinkast biohort

Of het nu gaat om een fietsenstalling, een werkplaats of een opslagruimte voor de grill of grasmaaier, de Biohort -productconfigurator visualiseert het juiste product, inclusief nuttige accessoires. De schappenset tovert uw Biohort berging of tuinkast om tot een klein magazijn en zijn naar gelieve te bevestigen. U kunt kiezen uit verschillende diepten.


De standaarddiepte bedraagt 2cm. Biohort biedt pasklare oplossingen voor zowel het ene als het andere probleem. De Biohort bergingen zijn beschikbaar in veel formaten en zijn vrij van onderhoud. Levering door heel Europa. Bezoek onze showroom of bestel online!


Kies uit producten vanaf € 499. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! In de Biohort tuinkast kunt u tuingereedschap, werktuig, speelgoed etc. Bekijk Biohort tuinkast 155x83x185cm (Incl. bodemplaat en frame) Donkergrijs Metallic op onze website of in een van onze showrooms in Almelo of Amersfoort. Stalen onderhoudsvrije berging.


Hij past goed op zijn plek, door de compacte afmeting en dankzij een elegant design. De Kwartgrijs Metallic Biohort opbergbox is volledig waterdicht! Biohort producten zijn vervaardigd uit topkwaliteit metaal, waarmee u gegarandeerd jarenlang vooruit kunt.


Dit stalen tuinhuis wordt beschikt over een dubbele deur, voorzien van een handig slot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts