donderdag 9 februari 2017

Basisschool de plantage houten

Der mutige VorschIag eines Unternehmer wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken! Macht Sie reich in Tagen! U krijgt direct een bevestiging. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd.


Bereken wat jouw houten kozijn kost. Welkom op de website van OBS de Plantage ! In het daltononderwijs staan de kernwaarden van het Nederlandse daltononderwijs centraal. De Plantage is een openbare basisschool voor daltononderwijs.


Klik hier voor meer informatie over onze kernwaarden. Wij staan u graag te woord. U kunt ons bellen, e-mailen of het contactformulier invullen. Wat leuk dat u een kijkje komt nemen op onze website.


Op deze site kunt u lezen wat OBS De Velduil zo’n bijzondere school maakt. Het geeft een eerste indruk van. Zoekt u een basisschool voor uw kind? Dit ziet u terug in onze scholen en ons beleid.


Let op: Een deel van de bovengenoemde schoolvakanties in Houten betreffen adviesdata vanuit de Nederlandse overheid. De kans bestaat dat sommige scholen hier van afwijken. Daarom adviseren wij om ook bij de school in Houten navraag te doen welke data deze hanteert. Leuk dat u een kijkje neemt. OBS De Bijenkorf is een gezellige en ambitieuze buurtschool waar alle kinderen welkom zijn.


Alle foto’s op deze website zijn met echt aan de school verbonden personen en mogen NIET worden verveelvoudig gekopieer gepubliceer opgeslagen, aangepast of. Basisschool De Stek is een rooms-katholieke school in Houten -Zuid waar veilig, groei, verantwoordelijkheid en eigenaarschap centraal staan. Onze aandacht gaat naar de ontwikkelings- en onderwijsbehoeften van de leerling om een optimale groei te bevorderen en nieuwe talenten te kunnen ontwikkelen. De Zonnewijzer vertegenwoordigt een veelkleurige school, waarin de veelkleurigheid aan kwaliteiten van al onze kinderen goed tot hun recht kan komen.


Elk kind is uniek in zijn bestaan! In Houten zijn basisschool scholen, vergelijk op 10. Vind informatie over basisscholen in Houten Hier vind je diverse informatie over het onderwijs en de resultaten van deze basisscholen.


Openbare Daltonbasisschool I. Het is een kleinschalige katholieke Daltonschool waar iedereen welkom is. Wij geven onderwijs volgens de principes van het daltononderwijs. Onze school valt binnen de Katholieke Scholenstichting Fectio. Bent u nieuwe ouder, dan biedt deze website een goede eerste indruk van onze fijne school. We nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen op onze school.


Maak een afspraak met ons en kom de sfeer proeven. Uitgebreide informatie vindt u in onze schoolgids die ook op deze site. Basisschool Aventurijn staat voor uitdagend en inspirerend onderwijs met een sterke basis.


Op basisschool Aventurijn hebben wij veel aandacht voor een veilig groepsklimaat, waar bereidheid om elkaar te helpen en te motiveren hoog in het vaandel staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts