maandag 27 februari 2017

Speedgate prijzen

Bij Heras bent u gegarandeerd voordelig uit. We berekenen de prijzen voor een speedgate graag voor u. Vraag direct een offerte aan. Speedgates vormen de basis van een goede perimeter protection. Maar Heras biedt veel meer. De prijs van een speedgate is afhankelijk van de verschillende opties.


Zo kunt u een speedgate uitbreiden met diverse toelatingsmogelijkheden , zoals een camera, scanner, ticketsysteem, etc. Daarnaast zijn ook de uitvoering, breedte van de doorgang materiaalkeuze en het gekozen automatiseringssysteem bepalend voor de prijs. Met deze poort sluit u uw terrein af voor onbevoegden. Wie wel toegang krijgt, hoeft niet lang te wachten.


De Mercury speedgate is dan ook een rasechte speedgate die berekend is op intensief gebruik. Ontdek waarom de speedgate niet voor niets speedgate heet. Met de 230V-motor opent en sluit hij binnen enkele seconden, zo vaak u wilt per dag en met nauwelijks geluid. Bovendien kunt u hem aansluiten op alle mogelijke toegangscontrolesystemen, om de poort van afstand te bedienen. SpeedGate Het geheim van de DJS SpeedGate Betere prestaties, mooier design, minder energie.


In omgevingen waarin u met veel logistieke bewegingen hebt te maken, is de DJS SpeedGate helemaal op zijn plaats. Snelvouwhekken (speedgates) - Binnen enkele seconden geopend en gesloten. Op maat qua afmeting, uiterlijk, en kleur. Projectmatig of particulier. De PKH Speedgate is standaard voorzien van een aantal veiligheidsvoorzieningen.


Deze lijn kenmerkt zich door de twee aparte behuizingen met aandrijving boven de speedgate kolommen. De nieuwe lijn speedgates zijn standaard voorzien van een dubbele aandrijving. Een groot voordeel van dit concept is dat wij de te leveren speedgate van tevoren in de fabriek geheel opbouwen en testen en vervolgens geheel geassembleerd tranporteren.


Elpar heeft een zeer uitgebreid programma aan speedgates en automatische poorten. Voor een avondafsluiting is het niet nodig om een speedgate te plaatsen omdat de snelheid van het sluiten niet de hoofdzaak is van de afsluiting. De Speedgate type DRis een speedgate van het hoogste niveau. Dit type Speedgate kan continue open en dicht worden gestuurd. Hoogwaardige kwaliteitspoorten voor snelle doorgangen: Matic levert speedgates in alle soorten en maten.


Speedgate prijzen Zoals de naam al aangeeft, openen en sluiten de speedgates zeer snel, terwijl zij toch nét zo goed beveiligen als een gewoon schuifhek. En last but not least: de prijs. De sGate ondergeleiding is door Heras speciaal ontwikkeld als functionele oplossing voor doorgangen in de hekwerklijn. De speedgate opent en sluit in enkele ogenblikken en zorgt voor zowel de gecontroleerde toegang tot een terrein als voor de veilige afsluiting voor onbevoegden. Om inbrekers te weren zorg je ervoor dat je garagedeur over goed hang- en sluitwerk beschikt.


Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief hang- en sluitwerk van hoge kwaliteit. Wat de gemiddelde prijzen zijn van enkel het hang- en sluitwerk zie je in onderstaand kostenoverzicht. Hexta behoort tot de top van terreinbeveiliging en hekwerkleveranciers in Nederland en levert aan bedrijfsleven, overheid en aannemers.


ABC Hekwerk is een professionele hekwerkleverancier die een solide pakket biedt aan producten voor het beveiligen van percelen, terreinen en complexen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts