dinsdag 18 april 2017

Versteeg hekwerken

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Tuinschuttingen al vanaf € 295! Alles voor jouw schutting online. De hekwerken worden vooral geleverd aan de (gestapelde) woningbouw in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Gepoedercoate RVS- hekwerken.


Versteeg hekwerken

VMG is hierin marktleider. VPT Versteeg is de innovatieve en creatieve partner in metalen gevelbekleding, met als specialisme complexe paneelvormen in aluminium of cortenstaal, voor woningen en de utiliteit. Elk project is bijzonder en uniek.


Hekwereld is uw hekwerk specialist in de regio. Verder zijn wij gespecialiseerd in sier hekwerk , lampen, sierpoorten, industriepoort, industrie hekwerk , rustiek. Dat ga je binnenkort zien en merken. De op maat gemaakte hekwerken met een unieke vormgeving worden vooral geleverd aan de woningbouw. Zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.


Word vandaag gratis lid van LinkedIn. De ruim jaar bestaande hekwerkspecialist uit Heusden heeft met twee voormalig werknemers, waaronder de voormalig technisch en algemeen directeur met meer dan jaar ervaring in het bedrijf, een sterk team om het bedrijf verder uit te bouwen. Wij weten dat elke situatie anders is en dat u als opdrachtgever ook speciale wensen heeft. Daarom ontwerpen en maken wij glazen Franse balkons op maat en geheel uitgevoerd naar uw wens en budget.


Een glazen Frans balkon met glasklemmen, punthouders of een U profiel? Bij Versteeg is alles mogelijk en wij adviseren u natuurlijk graag bij uw keuze. VPT Versteeg gebruikt cookies om bijvoorbeeld de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u meer wilt weten over deze cookies ga dan naar vptversteeg. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid de lamellen voor de onder- en bovenregels te positioneren.


Versteeg hekwerken

Deze modellen zijn projectmatig aanpasbaar waardoor een hekwerk wordt verkregen dat in uw ontwerp past. Bekijk hieronder een aantal impressies. Klik hier voor een compleet overzicht van de verschillende modellen en tekeningen.


Traphekken zijn hekwerken die op of voor een trapconstructie worden gemonteerd. Traphekken in een special uitvoering zijn in overleg met de architect geheel custom made ontworpen. De uitvoering is geheel afhankelijk van het gekozen model.


Versteeg hekwerken

Deze pin is ontdekt door Olof van der Linden. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Het leuke aan dit project is dat we hebben samengewerkt met zusterbedrijf VMG.


Klik op een afbeelding voor een overzicht van het gekozen schermtype. Speciaal voor dit werk was het aparte design in nauwe samenwerking met de architect en het feit dat de beide zijden van het paneel gepolijst zijn waardoor dit patroon mogelijk werd. Op deze pagina vindt u ons uitgebreide assortiment aan stalen roosters en aanverwante producten.


Zo kunt u bij BAZO kiezen uit diverse vloer, bordes en traproosters, balkon- en galerij hekken, privacyschermen, poorten, hekwerken , luifels en roosterwanden. Hekwerk prijzen van uw ervaren hekwerk specialist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts