woensdag 26 april 2017

Fruitvliegjes

Het bekendste familielid is Drosophila melanogaster. Voorbeelden zijn jonge spinnen, schorpioenen en bidsprinkhanen. Maar ook ander voedsel dat niet goed meer is, of vieze plekken vinden ze prettig. Gooi bedorven voedsel meteen weg en houd de vuilnisbak en de plek daar omheen goed schoon.


Fruitvliegjes

Fruitvliegjes zijn, natuurlijk, dol op fruit. Houd ook de afvoer van de gootsteen goed schoon. Hiermee voorkom je dat fruitvliegjes jouw huis als ideale broedplaats kiezen. Let op, voor deze methode om fruitvliegjes te bestrijden kun je beter geen fruit gebruiken, omdat ze daar zo weer bij vandaan kunnen vliegen. Als het bovenstaande niet helpt om de fruitvliegjes in huis te bestrijden, is ze verjagen met een sterke geur een optie.


Weer fruitvliegjes af met etherische oliën. De oliën zelf zullen de vliegjes niet doden, maar ze voorkomen dat er meer vliegjes komen. Hoe kom je er snel vanaf en hoe kan je ze voorkomen? Wat kun je doen tegen fruitvliegjes ? Vers, gaaf en hard fruit laten ze links liggen. Zorg dus dat fruitvliegjes niks te snacken krijgen: eet fruit op tijd op.


Van fruit dat op moet, maak je een heerlijke smoothie of moes voor in de yoghurt. Net als bij het bekertje met witte wijnazijn, zullen de fruitvliegjes verdrinken. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen. Soms heb je last van fruitvliegjes , denk je.


Er zitten namelijk allemaal kleine vervelende vliegjes in en bij de planten. Wel vreem want het fruit heb je net gecontroleerd en dat was allemaal nog goe geen rottend fruit waar de fruitvliegjes zo dol op zijn. Bovendien waren er geen fruitvliegjes te zien bij het fruit. De vliegjes komen van buiten op het rijpe fruit af,.


Fruitvliegjes

Drosophila is considered one of the most impeccable genetic model organisms, they have furthered genetic research unlike any other model organisms. Drosophila is a prime candidate for genetic research because the relationship between human and fruit fly genes and undeniably similar. Dus leg wat basilicum neer bij de bron van de overlast.


Al snel zul je merken dat je minder vliegjes zit en met een beetje geluk zijn de fruitvliegjes de volgende dag verdwenen. Erg kenmerkend voor de latrinevlieg is, dat hij zich niet zo snel beweegt, soms kunnen ze zelfs tijden roerloos blijven zitten. De een wil liefst alle fruitvliegjes bestrijden, de ander vindt de vliegjes onmisbaar voor de wetenschap.


Fruitvliegjes

ZOMERTIJD: FRUITVLIEGJES TIJD. Uitleg en handige tips om fruitvliegjes te. Wij hebben al maanden last van hele kleine vliegjes. Volgens mij zijn het geen fruitvliegjes want ik heb geen fruit in de keuken of huiskamer liggen en ik houd mijn aanrecht de hele dag door schoon.


Een enorme plaag van fruitvliegjes ! Ik weet waar ze vandaan komen, en dat is de keuken. De keuken ziet zwart van die mormels, echt goor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts