vrijdag 21 april 2017

Terrasoverkapping uitschuifbaar

Terrasoverkapping uitschuifbaar

Geniet van uw nieuwe terrasoverkapping , snel gebouwd door echte specialisten. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Zelfbouw Douglas Overkapping.


Terrasoverkapping uitschuifbaar

Het vouwdak is een Pergola terrasoverkapping die uit een uitschuifbaar P. C doek bestaat het uitschuifbare pakket doek dat is aangebracht op een zij geleiding. De zij geleiding wordt ondersteund door lagen van P. C weefsel duurzaam doek en aluminium dwarsprofielen. Wat is een schuifbare terrasoverkapping ? Het doek van deze Buitentrend terrasoverkappingen schuiven met een druk op de knop naar boven of beneden. Zo kunt u vandaag genieten van de zon en morgen beschut zitten tegen regen en wind. Daardoor kunt u zelfs tijdens een regenbui gewoon buiten blijven zitten.


Uiteraard zonder al te veel onderhoud! Met onze exclusieve aluminium terrasoverkapping met schuifbaar doek bent u het hele jaar door verzekerd van comfortabele momenten. Een terrasoverkapping is een constructie bestaande uit staanders en liggers die aan de gevel gemonteerd wordt.


Op de liggers wordt een dak geplaatst. Dit kan een vast dak zijn, maar je kunt ook kiezen voor een uitschuifbaar dak. Een uitschuifbare terrasoverkapping van aluminium in combinatie met 1 waterdicht Opatex doek. Ontvang tijdelijk GRATIS dimbare LED verlichting bij aankoop van uw terrasoverkapping of tuinkamer ! Schuifbare horeca terrasoverkapping met PVC doek.


De voordelen van een uitschuifbare terrasoverkapping : Vast of schuifbaar systeein of uit de zon op hetzelfde terras. Uitschuifbare terrasoverkapping met strak weerbestendig doek Xtesa overkapping met uitschuifbaar weerbestendig doek voor particulier of horeca. Bescherm uw terras met vouw doek voor uw terrasoverkapping. UItschuifbaar en uitbreidbaar met screens en led verlichting.


Terrasoverkapping uitschuifbaar

Kom naar de showroom in Wieringerwerf. De vouwzonwering zorgt voor schaduwrijke koelte op momenten dat de zon schijnt en beschermt tegen schadelijke UV straling. De terrasoverkappingen schuifbaar glas of P. C plaat van Veldman zijn voorzien van een uniek systeem waardoor elk segment in 5 of procent open te schuiven is met een bedieningsstok of middels elektromotor en afstandsbediening.


De populairste variant van dit uitschuifbare afdak is die met het doek. Hierin bestaan zelf al verschillende varianten. Terrasoverkappingen op beslist. Langs de ene kant is er het functionele zonnescherm.


Terrasoverkapping uitschuifbaar

Die eigenlijk precies zo werkt als een zonnescherm, maar dan op de terrasoverkapping gemonteerd. U wilt een overkapping die u gemakkelijk kunt openen en sluiten. En dat is precies het voordeel van een uitschuifbare terrasoverkapping van ASCO Zeeland. Onze terrasoverkapping van doek is perfect op te rollen, dus zo zit de ingerolde overkapping u niet in de weg.


Bij Palmo profiteert u van state-of-the-artmaterialen. Het doek voor de terrasoverkapping is gemaakt van drielaags pvc: oersterk, volledig waterdicht en makkelijk schoon te houden. De ene dag zit u onder de overkapping, beschut tegen zon of neerslag, de volgende dag geniet u van de. Met een terrasoverkapping tovert u in een paar minuten uw terras om in een prieel, waar u heerlijk kunt ontbijten of bbq-en. SunCircle terrasoverkappingen Buitentrend terrasoverkapping.


Kiest u voor een waterdichte overkapping van uitschuifbaar doek of een lamellen overkapping dan is er voor u geen wolkje aan de lucht bij een zomers buitje. Omdat dit product in zijn standaard maatvoeringen leverbaar is kunnen wij u deze direct van uit onze voorraad leveren. De Fonteyn terrasoverkapping Comfort is voorzien van gepoedercoat aluminium, dit zorgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts