dinsdag 25 april 2017

Kanaalplaatvloer afmetingen

De kanaalplaatvloer is een prefab voorgespannen betonvloer die in onze fabrieken volledig op maat gemaakt wordt. De maximale lengte varieert van tot 1meter, afhankelijk van het type. Afmetingen kanaalplaatvloer. Sparingen zijn fabrieksmatig aangebracht en variëren in afmeting , afhankelijk van het type vloer. Randbeveiliging kanaalplaatvloer.


Voor de Dycore kanaalplaatvloer is, in navolging op de randbeveiliging bij onze breedplaatvloer, een instortvoorziening ontwikkeld.

Deze leuningplug wordt tijdens het productieproces in de kanaalplaatvloer gestort. Na montage is op eenvoudige wijze de randbeveiliging aan te brengen. Kanaalplaatvloeren zijn voorgespannen vloeren en geschikt voor toepassing als vrijdragende vloer in de woning en utiliteitsbouw. De vloerelementen zijn in de lengterichting voorzien van ronde holle kanalen wat een gewichtsbesparing oplevert en resulteert in een relatief eigen gewicht.


De PLUS installatievloerplaat maakt het u gemakkelijk. Als u een project wilt bewaren wordt het weggeschreven onder het projectnummer dat u ingeeft. Via ‘toon meer projectgegevens’ kunt u overige gegevens toevoegen.


Om u snel en gemakkelijk van informatie te voorzien heeft VBI digitale documentatie beschikbaar.

Wij leveren geïsoleerde kanaalplaatvloeren voor begane grond en ongeïsoleerde kanaalplaatvloeren en breedplaatvloeren voor verdiepingen. Building Supply is leverancier van voorgespannen en traditioneel gewapende prefab betonproducten. Daarnaast zijn wij leverancier van massieve (tussen)wanden en raveelijzers. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Indien er bij de berekening van de kanaalplaatvloer wel uitgegaan is van een tijdelijke onderstempeling, dan wordt dit aangegeven op de vloerentekening.


Deze moeten afgestemd zijn op de eigenschappen van de toe te passen producten. Als u een nieuwbouwwoning laat bouwen, of u laat de vloer van uw huidige woning volledig renoveren, dan heeft u onder andere de keuze tussen een breedplaatvloer of een kanaalplaatvloer. Een breedplaatvloer bestaat uit platen geprefabriceerde en gewapende betonvloer die vloeibaar wordt gestort en solide is.


PLUS geïsoleerde kanaalplaatvloer De voorgespannen geïsoleerde kanaalplaatvloer IVP wordt in de utiliteitsbouw toegepast als begane grondvloer. Voor Breedplaatvloeren en Airdeck vloeren kan De Hoop Pekso bovenwapening meeleveren. De wapeningsnetten zijn in verschillende afmetingen , maaswijdtes en draaddiktes leverbaar, afhankelijk van de constructief benodigde wapening.


Een kanaalplaatvloer bestaat uit vlakke rechthoekige elementen, kanaalplaten of (in Zuids-Nederlands) welfsels genoem die gemaakt zijn van voorgespannen prefab beton. In deze platen zijn holle kanalen aangebracht. Deze kanalen maken de platen lichter zonder dat ze veel van hun sterkte verliezen. Dit veroorzaakt aantasting van de beton en zorgt daarmee voor een verminderde betonkwaliteit. Voorkom plasvorming op vloeren en gebruik ter bestrijding van gladheid grof zand.


In de winter is het extra belangrijk om ervoor te zorgen dat de kanalen van de kanaalplaatvloeren niet vol komen te staan met water.

De niet voorgespannen kanaalplaten hebben een standaard-breedte van 6mm en zijn er in diktes van 1tot 2mm. Bij het uitwerken van een project zijn goede details belangrijk. De PLUS kanaalplaatvloeren zijn v. De voorgespannen PLUS kanaalplaatvloer wordt zowel in de woning- als de utiliteitsbouw toegepast als verdiepings- en dakvloer. Fabrieksmatig kunnen indien gewenst bouwkundige en constructieve sparingen van verschillende afmetingen worden aangebracht. Tevens kunnen fabrieksmatig centraaldozen worden ingestort.


De Waardo kanaalplaatvloer draagt een CE-keurmerk en heeft hiernaast diverse kwaliteitsverklaringen. De kanaalplaten worden geteken berekend en geleverd conform categorie 4A, zoals omschreven in bijlage van de Criteria 73. Nadat de vloerelementen op het werk zijn gemonteerd is de kanaalplaatvloer geschikt voor diverse vloerafwerkingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts