maandag 24 april 2017

Brievenbus wandmodel

Alle brievenbussen vind je op beslist. Bestel simpel jouw brievenbussen. Alle merken voor de laagste prijs. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist.


Meerdere aanbieders online. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bespaar tot via Kiesproduct! Betaal slechts € verzendkosten. De robuuste brievenbus is ondanks zijn ranke verschijning een veilige plaats voor uw post.


Voorzien van een antihengelvoorziening. Door de diepte van 250mm volstaat de brievenbus voor iedere gebruiker zowel particulier als zakelijk. De stevige deur en de roestvrijstalen scharnierpennen zorgen voor de nodige veiligheid.


Afsluitbare wandmodel brievenbus. RVS brievenbussen zijn gemaakt van roestvrij staal waardoor zij erg stevig en weersbestendig zijn. Dit maakt een RVS brievenbus erg duurzaam. Doordat de meeste bussen zijn voorzien van een slot kan de post niet ongewenst meegenomen worden. Rvs- brievenbus wandmodel.


De oplossing voor al uw poststukken. Met een diepte van 250mm geschikt voor particulieren, ZZP’ers en bedrijven. Gemaakt van roestvrij staal en gepoedercoat in diverse actuele kleuren. Deze wandbrievenbus in modern design is een blikvanger op elke muur of toegangspoort - Eenvoudig te openen via een slot aan de voorzijde, zodat de post gemakkelijk. De wandmodel brievenbussen zijn uiteraard TNT goedgekeurd en worden binnen uur geleverd.


Welke brievenbus past het best bij u? De wandbrievenbus is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, maten, materialen, motieven en patronen. Op deze pagina vind u ons ruime assortiment wandbrievenbussen. Heeft u de brievenbus gevonden die bij u past? Brievenbus wandmodel l. Of bezoek onze showroom in Zutphen. Op brievenbus -expert kunt u kiezen uit een groot aantal types en verschillende modellen brievenbussen.


Heeft u liever een staande brievenbus of een brievenbus die aan de wand kan? U vindt elk type of model in onze shop. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Nostalgische nieuwe brievenbus , model t8t.


Brievenbus wandmodel

Exclusieve en nostalgische metalen brievenbus in fraaie vormgeving. Oud brons kleurig wandmodel. De pakketbox is compact en geschikt voor pakketten met een maximale grootte van 3x 2x 4mm. Handig wanneer je al een brievenbus aan de deur hebt.


Je plaatst het wandmodel eenvoudig aan de muur. Het stevige rvs materiaal met een afwerking van poedercoating is van een uitstekende kwaliteit en weerbestendig. Deze mooie wandbrievenbus heeft op de brievenbusklep de letter “Post” staan. De brievenbus is van echt dikwandig metaal, (roestvrij) gecoat.


In de binnenkant van de brievenbus zit in het midden een strip, zodat als u de brievenbus open doet, de post er niet meteen uit valt! Of je nou van kleur houdt, van klassieke Engelse modellen of toch liever voor een Amerikaanse brievenbus gaat waarbij het herkenbare rode klepje naar boven of beneden kan als de post is bezorgd. Dan kun je ook kiezen voor een brievenbusstatief waar je zelf een bijpassend wandmodel aan bevestigd.


Opvallende brievenbus van geborsteld RVS met een transparant gesatineerde deur met envelop design en verchroomd slot. Beschermlaag uit krasvaste lak. Met geïntegreerd krantenvak onder de brievenbus. Elegant vormgegeven wandmodel brievenbus met grote klep aan de bovenzijde met daaronder een tussenklep met opening en slot.


Brievenbus wandmodel

Vergelijkbaar met safepost model echter wat groter en het volume in de breedte in plaats van hoogte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts