vrijdag 14 april 2017

Fietsoverkapping

Altijd een passende oplossing. Snelle en vrijblijvende offertes. Diverse afmetingen mogelijk. Enkelzijdig of dubbelzijdig. Als bouwpakket of geïnstalleerd.


Bekijk de mogelijkheden op onze website!

Zoek naar caravan overkapping op de nieuwe KensaQ. De keuze hierin is enorm, de expertise niet. Door het slimme ontwerp en materiaalgebruik, kunnen we deze fietsoverkapping zeer voordelig in de markt zetten. Betaalbaarheid en duurzaamheid komen bij deze fietsoverkapping dus op een prachtige manier samen.


Falco is gespecialiseerd in het produceren van fietsenrekken, andere vormen van fietsparkeren, overkappingen, straatmeubilair in allerlei soorten en maten en. Soms is er onvoldoende plaats voor een schuur in de tuin om de fietsen droog te stallen. Of is het schuurtje niet ruim genoeg voor alle (kinder) fietsen en het tuingereedschap.


Een vrijstaande fietsoverkapping is dan een ideale uitkomst. U kunt de gewenste spullen alsnog droog stallen en beschermen tegen regen, hagel en takken.

Falco weet al bijna jaar alles van fietsoverkappingen voor (openbare) buitenruimtes en kan een fietsoverkapping voor bedrijf, gemeente, school of architect maken. Dat vindt men ook terug in onze ruime keuze in de categorie (fiets)overkappingen. Heeft u liever een overkapping op maat? Met de innovatieve en flexibele mogelijkheden die wij bieden, is er voor iedere toepassing een fietsoverkapping te maken.


De opties in afmetingen, designs, kleuren en hoogwaardige materialen zijn legio. Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op. Op basis van onze praktijkervaring en kennis van de markt hebben wij onze fietsenstallingen en fietsoverkappingen zelf ontwikkeld.


Fietsenberging in de tuin nodig? Goedkope overkapping van hoogwaardig materiaal. Standaard maten of maatwerk, alles is mogelijk! Profiteer van onze voordeel en geniet nog langer van uw tuin.


Hoe maakt men een overkapping voor fietsen? Question,likes_count:slug. Douglas Houten Veranda Bouwpakket - Meter Breed. Bergingen nu al vanaf €189! Ruim 2bergingen op Beslist.


Gratis verzending jaar minimumgarantie dagen teruggaverecht – Alles voor het bedrijf. Wilt u een overkapping voor enkele of meerdere fietsen of een fietsenstalling voor uw bedrijf de mogelijkheden voor fietsenstallingen zijn eindeloos.

De afmetingen worden aangepast aan uw beschikbare ruimte en de hoeveelheid fietsen. De brede toepasbaarheid maakt het systeem tot de ideale oplossing voor elke situatie. Op deze site vindt u het complete aanbod fietsenstallingen inclusief de prijzen. Kies dan uit meer dan houten fietsenbergingen op Blokhut.


Kijk rustig even rond en vergeet vooral de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts