dinsdag 18 april 2017

Kleine tuin ideeën

Alle meubels shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Van tuinhout tot sierbestrating! De kleine tuin die bij dit huis hoort, heeft een fijne loungeplek gecreëerd.


Kleine tuin ideeën

Verticaal tuinieren is natuurlijk ideaal in een kleine tuin en zelf een verticale kruidentuin maken is ook nog eens heel erg leuk. Nog een leuke zelfmaker voor een kleine tuin : een houtopslag maken. Bekijk het stappenplan voor de kruidentuin. De professionals tonen de fijne kneepjes van het vak.


Ontdek tips, trends en inspiratie voor het ontwerpen van een kleine tuin. De tuin heeft een eenvoudige indeling met een strook groenblijvende planten, een grasveld en een terras. Een ideale tuin als je weinig tijd hebt om de tuin te onderhouden of van rust en ruimte houdt.


Kleine tuin ideeën

Creatief combineren in een kleine tuin In een kleine tuin is het, zoals gezeg belangrijk om een stapje terug te doen, om niet te veel te willen. Een kleine tuin raakt immers snel vol. Lees verder om te ontdekken hoe je van je kleine tuintje. Hier zijn natuurlijk allerlei tips en tricks voor bedacht.


Maak in deze blog kennis met een aantal handige tips voor het inrichten en ontwerpen van een kleine tuin. Een tuin hoeft niet groot te zijn om te kunnen genieten. Kies wel voor een boom met een smalle en open kroon, zoals de Japanse sierkers (Prunus serrulata ‘Pendula’) zodat er zo min mogelijk schaduw in de tuin valt. Een strakke tuin aanleggen gaat, zoals gezeg het beste met een goed ontwerp.


Dit overzicht van een kleine strakke tuin geeft een mooi overzicht van de verdeling tussen planten, tegels en terras. Zie je deze tuin , dan denk je meteen aan prachtige witte stranden met een diepblauwe zee. Over een paar weken zal deze tuin weer volop in bloei staan en vliegen er weer vlinders en vogels.


Tuin ideeen doe je hier op! Een ander gevaar wat vervolgens op de loer ligt is een te sombere, grijze tuin , welke wellicht groot oogt, maar waar weinig leven in zit. Volop inspiratietuinen en voorbeeldtuinen. Als je vragen hebt dan ben ik er altijd voor je om deze te beantwoorden.


Bewaar je vragen tot het eind. Lees eerst dit artikel en stel daarna al je vragen onderaan dit bericht. Ik krijg een melding in mijn mailbox als je hebt gereageerd. Tuin inspiratie: voorbeeldtuinen en ideeën voor jouw ideale kleine tuin 1. Diepte aanbrengen in de tuin.


Dan kun je uitstekend werken met mooie zichtlijnen om dit een nóg duidelijker accent te geven. Hiermee breng je meer diepte in je tuin. Dit kun je doen door een mooie boomgaard aan te leggen. Heb jij een kleine tuin en zoek je naar ideeën om deze groter te laten lijken.


Of om de tuin gewoon handig in te richten? Hieronder lees je praktische tips voor een kleine tuin. Soms zijn maar een paar aanpassingen nodig om je tuin te transformeren tot een sfeervol geheel. Geschikt voor ieder type tuin en ieder budget.


Hier geven we je tips voor de inrichting van een kleine tuin. Het is niet nodig om in een kleine tuin alleen kleine klinkers en kleine planten te gebruiken, grote tegels en enkele grote planten zien er juist royaal uit. In deze tuin zorgen de houten vlonder en terracotta en hout voor de verhoogde borders voor een rustige achtergrond. Detaillering is wel belangrijk. Verfrissende ideeën voor jouw tuin.


Kleine tuin ideeën

De TuinTuin redactie en bloggers zijn hier voor jou! Ons gezamelijk doel is het creëren van inspirerende blogs over alle tuinonderwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts