donderdag 20 april 2017

Aanbouw serre hout

Bouw zeker met BouwGarant, gediplomeerd en betrouwbaar vakmanschap. Kies voor de zekerheid van BouwGarant. Zoek welke aannemer is aangesloten bij BouwGarant. Koop nú Hout in onze Webshop of de Bouwmarkt!


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Grootste assortiment Serres. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Haal de beste tickets nu bij ons, zodat je straks kan ontspannen en genieten.


Eenvoudig annuleren tot uur voor je boeking - no questions asked. Vanaf-prijs serre hout , incl. In de prijslijst vind je een schatting van de kosten van houten serres inclusief plaatsing in verschillende formaten.


Een prima bouwconstructie voor een aanbouw is het bouwen van houtskeletbouw.

Met een uitbouw of serre van hout creëert u een unieke sfeer. Juist daarom biedt deze vorm van serrebouw zo’n mooie uitdaging. Deze aanbouw ziet er uit alsof hij er altijd al was.


Met een eenvoudige vierkante vorm gebouwd rondom een frame van hout en bedekt met stenen die overeenkomen met de rest van het huis. Ook zien we in deze aanbouw een grote inbouwkast. Ook een slim idee… je aanbouw gebruiken voor extra opslagruimte. De prijzen van een houten aanbouw zijn wat lager dan van een stenen aanbouw.


Het plaatsen van een serre in Hout is vrij lastig. Je moet over een redelijke bouwtechnische kennis beschikken om te zorgen dat de serre niet na verloop van tijd gaat verzakken en er scheuren en kieren in komen. De meeste kosten bij het plaatsen van een aanbouw zitten dan ook in het plaatsen van de fundering. Die serre in (meestal) aluminium wordt dan meer als wintertuin gezien en een aanbouw met steen of houten opgebouwd is ‘meer dan alleen glas’.


Dit is dus ook deels een gevoelskwestie. Video Een aanbouw plaatsen kan echt een grote klus zijn. Je ziet hier een nieuwe aanbouw in de steigers staan, die het huis bijna verdubbeld in grootte.


Hierbij moet wel vermeldt worden dat een aanbouw serre die (bijna) volledig van aluminium, hout , kunststof of glas gemaakt wordt ook zeker mogelijk is, maar een aanbouw serre van metaal niet. Een andere optie is een serre aanbouw met schuifpui.

Wilt u een mix tussen verschillende stijlen? Ook dat kan de SerreSpecialist voor u realiseren. Serre aanbouwen Wat kost een serre per meter? Als richtprijs kun je denken aan zo een €6. Serre goedkoper dan aanbouw Een serre is een flinke investering, maar voordeliger dan het plaatsen van een aanbouw.


Hierdoor vallen de kosten hoger uit. Een serre aanbouw kan een zeer interessante uitbreiding zijn op jouw woning. Door middel van een serre aanbouw wordt immers een waardevermeerdering doorgevoerd van je woning waardoor ze over een hogere aankoopprijs zal beschikken op de woningmarkt. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd.


Bereken wat jouw houten kozijn kost. Plaats gratis en vrijblijvend uw opdracht op de website. Door de materiaalkeuze, hout , is deze uitbouw een meer traditionele serre met een klassieke uitstraling. Dit type serre wordt ook wel de Engelse serre genoemd. Houten serres worden veel toegepast bij oude herenhuizen, boerderijen en landhuizen.


Als het om een serre gaat of om een huis, met hout creëer je altijd meer sfeer. Daarom valt dit materiaal in Voorschoten goed in de smaak bij eigenaren van de meer klassieke woningen. Het is warm en natuurlijk en heeft meer sfeer dan aluminium en kunststof. Laat dan een serre in Houten aanbouwen ! Serres zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. De houten serres van Busscher Serrebouw worden in Engeland gemaakt.


Deze engelse serres zijn gemaakt van hardhout met een afwerking van aluminium voor alle dakvoorzieningen, deze worden uiteraard in exact dezelfde kleur gespoten. In de showroom van Busscher Serrebouw is een prachtige houten serre te bezichtigen. Ter Huurne BV schept er trots in om serres te bouwen die de tand des tijds gedurende vele jaren kunnen doorstaan. Vandaar dat wij kiezen voor aluminiumprofielen in plaats van hout. Waar u bij hout last kunt krijgen van houtrot en afbladderende verf, kent aluminium deze nadelen niet.


Uw serre aanbouw gaat vele jaren mee. Het is eigenlijk een keuze die vaak gemaakt wordt met het verschil in offertes naast elkaar. De kosten van een serre zijn lager dan een aanbouw maar zijn afhankelijk per situatie.


De glazen serre zorgt naast de extra ruimte voor licht in huis wat vooral in voor- en najaar extra prettig is. Net als bij een aanbouw heb je bij een glazen serre aanbouw , dezelfde prijsbepalende factoren. Het voordeel van een volledig glazen model ten opzichte van de stenen opbouw is het lagere gewicht.


De fundering kan simpeler blijven en je krijgt natuurlijk meer licht in huis. Een houten serre heeft als voordeel dat het er authentiek en sfeervol uit ziet. Ook is hout erg isolerend en het kan geverfd worden om passend te maken voor veel woningen. Nadelen kent het echter ook. Zo past hout niet bij alle type huizen.


Een moderne woning doet het bijvoorbeeld niet heel goed met een serre van hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts