maandag 18 april 2016

Zwembad de terp

Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden.


Creëer buiten ook een thuisgevoel!

Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? Bespaar tot wel via kiesproduct. Binnenzwembad De Terp biedt naast recreatiezwemmen en de reguliere zwemlessen veel activiteiten.


Kijk voor de openingstijden in het groene blok. In de schoolvakanties gelden gewijzigde openingstijden. Zwembad de Terp , Wieringerwerf. Dat kan in zwembad De Terp. Vanaf maanden tot en met 80.

Gewoon zwemmen op hoog niveau! Met Stichting Sport en Welzijn Wieringerwerf is de Vrienden van De Terp opgericht. Dit is een groep vrijwilligers die ondersteunend zwembad -werk doet. Uiteindelijk is het belangrijk dat alle Wieringermeerders zich een beetje eigenaar gaan voelen.


Daarmee voldoen beide zwembaden aan de nieuwe kwaliteitscriteria om zwemles te mogen geven voor het Zwem-ABC, de Nationale Zwemdiploma’s. De disco start net als altijd om 19. Als extra ligt de loopmat in het water en zullen er een aantal spelletjes en wedstrijden gehouden worden, zoals b. Gedeelten van deze pagina. Hulp voor toegankelijkheid.


Heeft u vragen omtrent Zwemmen. Er zijn plannen voor nieuwbouw als onderdeel van een sportcampus. Ook vindt je hier meer informatie over contactpersonen, trainingstijden en andere media. Naast het recreatiezwemmen en de reguliere zwemlessen zijn er veel activiteiten. Kijk dan ook eens op onze kinderfeestjespagina.


De overgang naar een private of stichtelijke onderneming vindt in de komende tijd plaats. De terugtrekkende overheid vraagt extra aandacht en inzet van vrijwilligers en gebruikers van de zwembaden. Voor zwembad de Terp is de werkgroep – Vrienden van de Terp – in het leven geroepen.

Hierin zitten betrokken inwoners en gebruikers van het bad. Binnen een straal van 10km om Wieringerwerf is dit het enige overdekte zwembad met ± 40. Gratis parkeren (blauwe zone) zowel in de parkeergarage van De Terp als erbuiten. Metrolijn C (eindpunt De Terp ) stopt voor de deur.


Irodion is een rolstoeltoegankelijk restaurant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts