dinsdag 26 april 2016

Gourmet bbq system

Gourmet bbq system

Meisterbetrieb für Elektroinstallationen und Informationetechnik. Ergebnisse von Suchmaschinen! In geprüften Shops bestellen! Gourmet Bbq zum kleinen Preis. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Gourmet bbq system

Geschikt voor: Spirit II 2en Spirit 2series serie gasbarbecues (met bedieningsknoppen aan de voorkant). Vervaardigd van gietijzer. Barbecues met het GBS systeem zijn voorzien van een grillrooster met een uitneembaar middenstuk waar één van de vele GBS accessoires precies in past. De accessoire komt direct in contact met de hittebron waardoor het resultaat optimaal is!


De gietijzeren bakplaat zorgt ervoor dat bij het aanbraden van het gerecht de sappen en de smaak behouden blijven, waardoor. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Of gooi gewoon een paar van uw lievelingsingrediënten bij elkaar voor een snelle, makkelijke en overheerlijke maaltijd in de frisse lucht van uw achtertuin. De grootste collectie gourmetstellen! Specialistisch advies nodig?


Poffertjes maken op de barbecue onmogelijk? Een keer iets heel anders proberen? Kies dan voor Koreaanse barbecue voor een hele andere bbq beleving. Born from the most primal form of cooking, this four-part BBQ system does triple duty in taking charcoal grills to a whole new level. Twee-in-één ontwerp gemaakt van roestvrij staal met afneembaar opzetstuk voor een kip.


Bij het braden van het gerecht blijven de sappen en de smaak behouden. Ideaal voor het bereiden van kleine gerechten zoals bijvoorbeeld: groenten, gebakken aardappelen of garnalen. Vandaag bestel morgen al bbq ’en! Hierdoor blijft het vlees sappig van binnen. De bakplaat is ook ideaal voor de bereiding van kleine gerechten zoals groenten, garnalen en gebakken.


Of je nu een zoete of hartige vulling wilt maken, alles is mogelijk. De poffertjespan is vervaardigd van gietijzer wat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Het grillrooster is vervaardigd van gietijzer.


Nu te bestellen bij De Wit Schijndel. Het gietijzeren rooster heeft een uitneembare binnencirkel, waar je andere accessoires van de Spirit-serie in kunt plaatsen, bijvoorbeeld een wok of poffertjespan. Weber de ultieme barbecuebeleving. Een ‘grate lifter’ om het warme middenrooster te verwijderen is apart verkrijgbaar.


Deze gietijzeren accessoire verdeelt de warmte veel beter dan het. De flexibele basisuitrusting voor alle gasbuitenkeukens. De BBQ is voorzien van een strak uiterlijk en biedt een ideale combinatie van een groot kookoppervlak, kwaliteit en ruimtebesparing.


Naast het gietijzeren GBS rooster wordt er ook een warmhoudrooster meegeleveerd. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking. Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken. Een barbecue of gourmet organiseren is nog nooit zo eenvoudig geweest.


Gourmet bbq system

In het A-Z assortiment vind je alles wat nodig is voor een heerlijke barbecue of gourmet voor elke gelegenheid. Bezorgen, ophalen en de afwas is bij A-Z altijd bij de prijs inbegrepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts