woensdag 27 april 2016

Glaswand overkapping

Sluit uw overkapping af met wanden al vanaf slechts €2per meter. Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Glaswand met panelen 640mm, 820mm of 980mm. Met een overkapping , ook wel Veranda genaam geniet u nog meer van uw tuin. Met onze schuif- en draaibare glaswanden maakt u elke dag opnieuw de keuze: wordt het vandaag open, half open of dicht?


In de wind of uit de wind?

Of u nu een klein balkon hebt, een royale woonkamer, een grote showroom of een terras: een glaswand van Jumbo is de oplossing. Geschikt voor alle types overkappingen Precies op maat gemaakt, op de mm precies Niet thermisch geïsoleerde aluminium profielen, gepoedercoat Levering inclusief gelaagd veiligheidsglas 44. De aluminium onderprofielen zijn gepoedercoat in mogelijke kleuren. Bekijk de laatste aanbiedingen hier.


Van een overkapping naar een tuinkamer! Maak gebruik van glaswanden en verander je overkapping eenvoudig in een tuinkamer waar je het hele jaar kunt genieten. Basjes overkappingen helpt u met de keuze voor uw terrasoverkapping.


Of het nu gaat om een glazen overkapping , een aluminium overkapping , een volledige tuinkamer of schuifdaken voor uw terras, wij helpen u graag verder.

We zijn gespecialiseerd in alle vormen van overkappingen en benodigdheden. Kom vrijblijvend langs in onze showroom in. De andere zijde wordt bekleed met een glazen wand.


Zo maken we een dichte overkapping (weinig tocht!) die toch heel licht is (veel lichtinval). Houd er rekening mee dat Tuinmaximaal uw glazen schuifdeuren enkel kan plaatsen wanneer uw overkapping ook door de monteurs van Tuinmaximaal is gemonteerd. Met onze montagehandleiding doorloopt u zelf stap voor stap alle handelingen van het montageproces.


Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van glazen schuifdeuren? Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist.


Deze glaswand is geplaatst in een bestaande overkapping in Borne. Zo kunnen deze bewoners heerlijk warm en tochtvrij zitten en het oogt ook nog eens fantastisch. Douglas overkapping met plat dak Deze Douglas overkapping is gemaakt van geschaafd en onbehandeld Douglashout. Dit is niet te vergelijken met het fijnbezaagde, verse Douglas wat veel meer werkt, krimpt en scheurt.


De dakbedekking in kwestie is een EPDM dakbedekking welke een levensverwachting heeft van circa jaar. Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede. Pieter Hendriks te Neer Limburg. Op zoek naar een overkapping veranda of glaswand ?

Eigenschappen van glaswanden. De beglazing is geschroefd en daardoor eenvoudig te vervangen mocht dit nodig zijn. Glasschuifwanden voor iedere overkapping.


Voor veel mensen is de tuin een plek om te ontspannen en nieuwe inspiratie op te doen onder het genot van een goed boek of een wijntje. Uiteraard moeten de weersomstandigheden zich hier wel voor lenen. Verasol biedt verschillende oplossingen om op elk gewenst moment van deze unieke plaats gebruik te maken. Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement.


Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Barnevel onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts