woensdag 13 april 2016

Rattenplaag utrecht

Snel en effectief je huis ratvrij met de KB Home Defense rattenval. Als ongediertebestrijders zijn wij koning in het verwijderen van ongedierte. Wij hebben al jaar ervaring met bestrijden van ongedierte. Boek uw Hotel in Utrecht online.


Maar ook elders in Utrecht komen de dieren veel voor. Zoals in Overvecht, Kanaleneilan Noordsepark en Majellapark. Oude rioolbuizen, afval en kieren zijn meestal de oorzaak. De ratten komen waarschijnlijk uit oude rioleringsbuizen die door verzakking kapot zijn gegaan. Buurtbewoners komen regelmatig dode ratten tegen in toiletpotten of vinden de dieren in keukenkastjes.


Er is een rattenplaag in Utrecht. Een woonwijk in Bilthoven kampt al jaren met een rattenplaag. Utrechtse wijken worden geteisterd door ratten. Daar was het door zwerfafval een soort. Schakel daarom bij de eerste signalen van een rattenplaag direct rattenbestrijding Utrecht in.


De kosten voor het bestrijden van de plaag zijn in ieder geval lager dan de prijs voor de schade die ratten aan kunnen richten. Wij komen graag bij u de situatie bekijken, zodat vastgesteld kan worden wat de omvang van de rattenplaag is. Omdat zuiniger wordt omgegaan met bestrijdingsmiddelen, rukt de rat weer op. De rattenplaag beperkt zich niet tot oude of achterstandswijken, van het Domplein tot in nieuwbouwwijk Leidsche Rijn is sprake van overlast. Het CDA in Utrecht heeft vragen gesteld over de rattenplaag in Overvecht.


Bewoners hebben daar geklaagd over het grote aantal ratten. Die vraag wordt in Utrecht gesteld door een gemeenteraadslid. Leuk verhaal in Trouw over rattenbestrijding in Rotterdam. De krant volgt een zeer ervaren rattenbestrijder.


RATTENBESTRIJDING IN STIPHOUT. Onderkennen van een rattenplaag is de eerste stap in succesvolle rattenbestrijding, zo blijkt uit deze casus in Stiphout. Utrecht 1plannen voor Vuelta in Utrecht ontvangen financiële bijdrage De organisatie van La Vuelta Holanda heeft 2plannen ontvangen voor activiteiten in Utrecht in aanloop naar de start van de Ronde van Spanje.


Is er nou sprake van een serieuze rattenplaag in Bilthoven-West of niet? Volgens wethouder Ebbe Rost van Tonningen valt het allemaal nog wel mee. Ook rattenbestrijder Gerrit Otten zegt niet veel meldingen uit de wijk te krijgen. Ja, er is wel degelijk sprake van een rattenprobleem, maar een heuse plaag? UTRECHT - Utrecht gaat zich samen met woningcorporatie Mitros actiever inzetten om ratten uit Kanaleneiland weg te jagen.


Dat heeft het college de gemeenteraad donderdag laten weten. Al het nieuws over rattenplaag van Hart van Nederland vind je hier. Rattenplaag in binnenstad Utrecht In een volksbuurtje in Utrecht , de Zeven Steegjes is sprake van een plaag, en de ratten zijn hondsbrutaal.


Het aantal ratten in Utrecht neemt volgens experts én volgens de meldingscijfers toe. Ze verspreiden allerlei ziektes en zijn dus een risico voor de volksgezondheid. Alle reden dus om bestrijding serieus te nemen.


Net als muizen ontwikkelen ratten zich snel. Achteraf een ware rattenplaag bestrijden is moeilijker en daardoor duurder. Jonker rattenbestrijding Utrecht helpt u direct!


Zij helpen je dan graag verder en kunnen het probleem snel voor je oplossen. Ongediertebestrijding Utrecht. Onze bestrijdingsdienst in Utrecht hanteert een dagindeling voor de muizenbestrijding en de rattenbestrijding.


Schoolpleinen, binnenplaatsen en speelplaatsen van kinderdagverblijven kunnen zelfs last krijgen van ratten. Een rattenplaag kan ook van de straat of van de buren komen. Als een rattenplaag niet behandeld wordt, kan deze zich snel uitbreiden. Er zijn tal van doe-het-zelfproducten te koop voor rattenbestrijding in huis, zoals rattenvallen.


Maar voor rattenactiviteit in woonruimten of aanhoudende problemen raden wij een behandeling door een van onze ongediertebestrijders aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts