dinsdag 12 april 2016

Prijs keerwanden

Stel nu online je sleufsilo samen. Advies en offerte op maat. Keerwanden uit voorraad geleverd. Breed assortiment, altijd voordelig en snel. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Betonnen L- keerwanden prijslijst bij ABB AgriBeton Broers, direct de scherpste prijzen grote voorraadden snelle levering ook voor u altijd voordelige duurzame. Betonnen keerwanden zijn erg sterk, goed bestand tegen vocht en gaan een leven lang mee. Daarnaast zijn ze ook relatief goedkoop en volledig op maat leverbaar.


Wat de prijs is en hoe ze precies ingezet worden in het bouwproces, ontdek je hier. Wil je keerwanden plaatsen? Hierbij houden we constant ons doel voor ogen: de beste oplossing voor een betaalbare prijs. Wij produceren elke keerwand in onze eigen fabriek in Kootwijkerbroek.


Prijs keerwanden

We storten ons unieke betonmengsel in mallen, waarna we deze laten uitharden en opslaan op een van onze terreinen. Door de grote voorraad zijn onze keerwanden altijd snel leverbaar. In veel gevallen kunnen de betonnen keerwanden direct vanaf de vrachtwagen geplaatst worden. Informeer naar de mogelijkheden. Lees meer over keerwanden transport en plaatsen.


De L- keerwand is een slank model en is zonder steunberen uitgevoerd. Van de L- keerwanden zijn er types in uitvoeringen, de L- keerwand , L- keerwand met hak, L- keerwand hoek en de L- keerwand hoek met hak. Typerend voor de L- keerwand is de mooie afwerking, hoge betonkwaliteit en concurrerende prijs. Alle zijdes zijn glad afgewerkt en de wand voldoet aan de nieuwste Europese regelgeving.


De keerwanden worden onderling eenvoudig gekoppeld middels een kunststof koppellat. Wij kunnen de betonnen l keerwanden vanuit de vrachtwagen direct plaatsen. Transport en plaatsing van keerwanden. Een belangrijk deel van de prijs van uw keerwanden wordt bepaald door de kosten van het transport. Je kan er daar dan ook de mooiste dingen mee doen.


Een keerwand van beton kan ook in diverse kleuren worden geverfd waardoor er aan je tuin niet alleen een bijzonder, maar zelfs een geheel uniek karakter kan worden gegeven. Hoogste kwaliteit en grootste aanbod keerwanden Online op maat bestellen Laagste prijs Snel thuisbezorgd Achteraf betalen 1dagen zicht! Wij hebben al veel tevreden klanten geholpen met het plaatsen van onze keerwanden. De betonnen keerwanden van De Keij worden voornamelijk gebruikt voor sleufsilo’s bij agrarische bedrijven.


Prijs keerwanden

Een sleufsilo is uiteindelijk de beste plaats voor agrariƫrs om het ruwvoer op te slaan. Van sleufsilo tot mestopslag, van grondkering tot milieustraat. FVR-Trading levert enkel sleufsilowanden en keerwanden geproduceerd van de hoogste betonkwaliteiten die voldoen aan de meest recente eisen (Eurocode). Op deze manier krijg je altijd een kwaliteitsproduct, klaar voor de toekomst, tegen een concurrerende prijs ! Onze keerwanden hebben jaar fabrieksgarantie en zijn uit voorraad leverbaar. Bij de ontwikkeling van deze keerwanden is vooral de nadruk gelegd op een efficiƫnt ontwerp met een scherpe prijs.


Ondanks dat deze keerwanden relatief slank ontworpen zijn, zijn ze toch bijzonder sterk. Om de transport prijs te bepalen is het gewicht en de afstand bepalend en hebben we dus het afleveradres nodig. Ook is het mogelijk om de keerwanden direct te plaatsen vanaf de vrachtwagen.


Prijs keerwanden

Gegeven prijzen op de website zijn exclusief BTW en exclusief transport.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts