vrijdag 15 april 2016

Veenstra hekwerk

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Bestel direct je schutting online! Veenstra Hekwerken staat voor veilighei uitstraling en comfort.


Wij bieden oplossingen voor de sier, maar ook voor het beveiligen van uw perceel of (bedrijfs)terrein. Maatwerk, precisie en kwaliteit staan bij ons voorop.

Naast de particuliere markt, werken wij tevens voor stichtingen, gemeenten, woningverenigingen en andere overheidsdiensten. E-Mail Door per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Ook kunt u bij Classic Hekwerken terecht voor reparatie, onderdelen, houten schuttingen, sloten en andere onderdelen voor uw hekwerk. Voor reparatie aan uw hekwerk kunt u iedere werkdag een afspraak maken via ons kantoor of voor spoed kunt u contact opnemen via ons mobiele nummer. ABC Hekwerk Maaseik biedt elke opdrachtgever wat wils.


Of het nu gaat om een draaipoort of om vele kilometers hekwerk , wij gaan graag aan de slag voor opdrachtgevers die een kwaliteitsoplossing in hekwerk willen. Hekwerk Direct - Uw online hekwerk leverancier voor tuinomheining of erfafscheiding.

Hoge kwaliteit hekwerk voor de juiste prijs! Hekwerk wordt gebruikt om een terrein mee af te zetten en is daarmee de basis voor een goede fysieke beveiliging. Goede hekwerken maken het onbevoegden lastig of zelf onmogelijk om toegang te krijgen. Heras hekwerk voor alle toepassingen. Er zijn hekwerken in vele soorten en maten.


Sommige hekken vormen vooral een symbolische afscheiding. Shop nĂș alle soorten schuttingen! Veenstra Steeldecoration verzorgt vanuit Burgum in Friesland de productie van onder andere stalen deuren. Het werkgebied beslaat heel Nederland en alle deuren worden op maat en volgens de wensen van de klant geproduceerd in onze eigen werkplaats. De deuren kunnen ook worden uitgevoerd in aluminium.


Hekwerk Allround hekwerk biedt een uitgebreid assortiment hekwerken voor de juiste afraster oplossing van uw terrein tuin of dierenverblijf. Elke unieke situatie vraagt om een eigen specifieke hekwerk oplossing, daarom bieden wij een programma met vele variaties hekwerk , van robuust harmonicagaashekwerk met puntraden tot elegant en modern. Dubbelstaafmat hekwerk ofwel DSM is een veelzijdig type hekwerk die voor in veel situaties toegepast kan worden. Palen en beugels We leveren het DSM hekwerk compleet met bijbehorende palen, beugels en paaldoppen.


De palen hebben we opgedeeld in soorten: de eind- of beginpaal, de tussenpaal en de hoekpaal.

Bent u de eigenaar van dit bedrijf? Vermeld kosteloos op AlleAdressen. Klik hier om uw gegevens aan te vullen of te wijzigen. Graydon en deels vanuit de KvK. Neem eens een kijkje op onze nieuwe website, in de toekomst komen er.


De hekwerken worden in hoogte en model voor u gemaakt. Wij kunnen de meeste uiteenlopende sierhekwerken voor u leveren. De prijzen beginnen al bij € 9per meter. Find executives and the latest company news. NL Zakelijke Bedrijven Index.


Map DataImage may be subject to copyright. Hekwerkonderdelen kunt u online bestellen in onze Hekwerk Webshop. We hebben een uitgebreid assortiment hekwerkonderdelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts