donderdag 28 april 2016

Prefab beton gevelelementen

Gevelelementen Productomschrijving Schoonwerk betonnen prefab elementen als onderdeel van een gevel komen vaak voor. Voor project NewLogic V in Tilburg heeft Bisoton prefab betonelementen geproduceerd. Voor zowel de opdrachtgever als voor de architect is een hoge kwaliteit van deze elementen vaak een vereiste. Hieronder verstaan we al het beton voor prefab -betonelementen dat duurzaam in het zicht blijft en waarvan door speciale aandacht te schenken aan de samenstelling en het uiterlijk een verfraaiing van het bouwproject zal worden bereikt.


Prefab beton gevelelementen

Ook gebruikt men wel de aanduiding sierbeton in plaats van architectonisch beton. Gevels en gevelelementen in prefab beton Voor gevelbekledingen levert prefab beton een palet aan stijlen , kleurschakeringen en texturen die door geen enkel ander materiaal geƫvenaard kunnen worden. Montage prefab gevelelementen beton We bekijken wat er gebeurt als je de gehele gevel sloopt en er wordt een nieuwe gevel ingezet. Voordeel van deze strategie is dat deze snel kan worden geplaatst en voor weinig overlast voor de bewoners zorgt.


De DUBOPLUS prefab gevel is een innovatief, duurzaam concept op basis van integrale isolatie, wind- en luchtdichting en kostenefficiƫntie. Bestcon is totaalaanbieder op het gebied van prefab. Nederlandse- en Duitse markt. Vanuit Mombarg Beton leveren we aan veel verschillende klanten prefab betonnen kelders en prefab betonnen bouwelementen. Dit wordt ook wel schoonwerkbeton of architectonisch beton genoemd.


Prefab beton gevelelementen

De Jong Beton maakt onder andere gevelbanden, spekbanden, dakranden, muurafdekkers, lateien en sierelementen. Prefab betonnen gevelelementen. Deze prefab betonnen gevelbekleding wordt in onze fabriek maatvast en met oog voor het kleinste detail gefabriceerd. Neem dan contact op met onze verkoopafdeling.


We adviseren u graag over de meest geschikte elementen voor uw bouwproject. Met prefab beton als basismateriaal kan vrijwel elke gewenste architectuur worden gerealiseerd. Daarnaast is beton uitstekend te combineren met andere materialen zoals gelamineerde houten spanten. De mogelijkheden reiken dus zover als uw eigen fantasie.


Maatwerk elementen in prefab beton : Voor de bouw, grond-weg- en waterbouw en industrie produceren we diverse betonnen bouwelementen op maat. Alle standaard afwerkingen zijn mogelijk, zoals stucwerk, houten gevelbekleding of een gemetseld buitenspouwblad. PREFAB BETONELEMENTEN: AGRARISCH.


De houtskeletbouwelementen zijn constructief te gebruiken. Voor de agrarische sector produceert en levert Bisoton maatvaste prefab betonelementen die toe te passen zijn in alle agrarische gebouwen: van stallen tot loodsen. Gevels zijn sowieso een dure kostenpost in het totale bouwplaatje. Elke aannemer kan ze plaatsen. En juist daarom kan de prefab gevel kostenbesparend werken bij bouw van huis of bedrijf.


En die besparingen beginnen bij het aanvragen van offertes, zelfs als je maar een enkel prefab muurtje nodig hebt. Ook de afwerking is een kostenpost: fraaie steenstrips of gewoon geverfd beton ? Met prefab houten gevelelementen kan zowel de voor- als achterzijde van een woning razendsnel worden opgezet. De afwerking van de gevel kan direct beginnen.


En de woning of het gebouw krijgt zijn eigen, specifieke ‘gezicht’. En de lichte constructie biedt technisch en financieel tal van voordelen. Otten prefab is de leverancier voor uw prefab houtskeletbouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts