maandag 18 april 2016

Nieuwe graszoden

Voor 12:Bestel Morgen Bezorgd! Graszoden Professioneel Aanleggen? Vraag direct een Offerte aan. Bestand tegen Droogte en Schaduw. Maak direct uw Berekening.


Shop nú eenvoudig en snel op beslist.

Sportgras, Speelgras en Premiumgras. Voordat u graszoden bestelt, is het belangrijk dat u het soort graszoden kiest dat het beste past bij uw wensen. Gaat er actief gesport worden op uw nieuwe gazon, kies dan voor de stevigheid van sportgras.


Regelmatig graszoden sproeien na het leggen voorkomt dat de randen van een gazon opkrullen en dat het gazon geel of bruin kleurt. Bij het sproeien van een nieuw gazon is de frequentie belangrijker dan de hoeveelheid water. De toplaag van het gazon droogt namelijk snel uit. Nieuwe graszoden hebben geen lange wortels naar beneden.


Tot slot moet het perceel vrij van stenen zijn. Mocht dat niet zo zijn, wilt u dit a.

Indien u net nieuwe graszoden heeft geleg is het belangrijk om de eerste weken ruime hoeveelheden water te geven. Dit is nodig zodat de worteltjes zich voldoende in de grond aanhechten. U kunt het gras op alle tijden van de dag sproeien, ook in de volle zon. Indien uw gazon al een tijdje ligt, mag u het gras niet verwennen met te veel water. Kunnen de graszoden dan wel in de zomer worden aangelegd?


Door continue te streven naar verbeteringen op het gebied van graszoden teelt en machinepark garanderen wij hoge kwaliteit graszoden. Samen met onze leveranciers zijn continue op zoek naar nieuwe oplossingen om de kwaliteit van onze producten te verbeteren. Na het aanleggen, kunt u meteen het gras maaien als u het te lang vindt.


Liever graszoden laten leggen? Profiteer van het gemak en laat uw graszoden door ons leggen. De graszoden liggen dan op de aangegeven datum voor u klaar. Ga snel naar graszoden bestellen om uw bestelling te plaatsen!


Bestel uw graszoden eenvoudig online en wij leveren ze bij u voor de deur af. Gebruik nooit meer dan 1-kg stikstofmeststof per 1m2. Er zijn ook speciale gazonmeststoffen in de handel die minder problemen en risico geven.


Sproei meststoffen meteen na het strooien goed in de graszoden of strooi net voor een regenbui de kunstmest uit. Door voor de graszoden legservice te kiezen. De gazonspecialist neemt graag het werk voor je uit handen zodat je verzekerd bent van een egaal en stralend gazon.

Het is al mogelijk om je nieuwe gazon binnen één dag aan te leggen. Het grootste voordeel van onze starters mest is dat het de groei van wortels stimuleert. Hierdoor ontstaat er een snellere hechting tussen de nieuwe graszoden en de ondergrond. Daarnaast bevat het voldoende voedingsstoffen voor de eerste maanden. De startersmest dient over de ondergrond gestrooid te worden vóórdat u de graszoden legt.


Waarmee u de graszoden water geeft, maakt niet zoveel uit. Het zou kunnen met een vaste installatie of gewoon met een tuinslang. Let op: pas gelegde graszoden vaker sproeien.


Het gras wordt gezaaid en gekweekt door een gespecialiseerd bedrijf, dat vervolgens het gras uitsnijdt en oprolt. Jij hoeft die graszoden alleen maar uit te rollen op een geschikte ondergrond. Een nieuw grasveld maken met graszoden ? Het kan eenvoudig met ons stappenplan.


Bij graszoden leggen dient u enig geduld te hebben. Het is belangrijk dat u de graszoden de eerste veertien dagen niet betreedt. De pas gelegde graszoden zijn dan nog niet geworteld in de ondergrond. Het betreden van de graszoden zou verzakkingen kunnen veroorzaken.


Maai het gazon na dagen voor de eerste keer. Uw vertrouwde adres voor graszoden. Onze locatie op de Weijerseweg te Veldhoven. Houd er dan wel rekening mee dat graszoden best zwaar zijn (gemiddeld kilo per vierkante meter). Wil je graszoden laten leggen, dan betaal je hiervoor gemiddeld tot euro per vierkante meter (inclusief voorbereiden van de ondergrond).


Wanneer mag ik de nieuwe graszoden maaien?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts