woensdag 6 april 2016

Geldersche houtbouw

De beste garages op Beslist. Grootste aanbod tuinartikelen. Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online. Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs.


Geldersche houtbouw

Geldersche Houtbouw is de bouwspecialist in houten bijgebouwen. Daarbij weten wij wat hard werken is. Bezoek de website en bekijk onze producten. Onze schuren worden veelal gemaakt van Douglas bevelsiding planken als wandbekleding.


Dit is een duurzame houtsoort (klasse 3) en is como keur gecertificeerd geïmpregneerd. Het resultaat is een aanwinst op ons terrein! Wij hebben een schuur laten plaatsen voor ons BB. Onze houten tuinschuren worden veelal gemaakt van Douglas bevelsiding planken als.


Met ons jonge en enthousiaste team bouwen we elk uniek ontwerp om tot robuust en stijlvol houten bijgebouw. U bent op zoek naar een houten Schapenstal? Bent u op zoek naar een nostalgische houten stal voor uw pony´s, paarden of geiten? Elke houten stal is uniek, omdat hij gemaakt wordt naar uw wensen! Dat is waar we goed in zijn bij Houtbouw Holland.


Wij gebruiken alleen hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Zo krijg je als klant dat exclusieve gebouw wat geheel bij jouw stijl past. Nauwe samenwerking met partners.


Het bedrijf is ontstaan na een succesvolle samenwerking tussen de zwagers Goos Mulder en Jan van ’t Foort. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerde houtbouwonderneming, met landelijk honderden projecten op hun naam. De twee besloten, als gevolg van de MKZ en de vogelgriep, hun bedrijf in dierenverblijven, stallen en sierhokken uit te breiden met de bouw van schuren. Het Architektenburo Guido Bakker uit Veenendaal heeft een prachtig ontwerp gemaakt met, onder andere, sandwichpanelen.


Hout Voor Bouw En Industrie tot Barneveld. Buiten Sofa Buitenleven Tuinmeubilair Klussen Madeira Smeedijzeren Blokhutten Broeikas Cool. De houten maatwerk gastenverblijven die wij bouwen zijn van hoge kwaliteit en goed doordacht. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen houten buitenverblijf? Neem dan contact met ons op en laat u inspireren en adviseren!


Stel, u wilt een duurzaam houten bijgebouw? Niet getreur zij hebben de oplossing! Bekijk meer ideeën over Houten schuur. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en uw wensen en denken hierin altijd met u mee. Zo kunnen we een houten schuur op maat combineren met allerlei unieke gebruikersfuncties.


Buitenleven, genieten van de ruimte om u heen, alle seizoenen van het jaar door en geheel in stijl! Wesselshoek Exclusieve Houtbouw realiseert elegante bouwwerken van hout die uitzonderlijke vakmanschap en kwaliteit uitstralen. We bouwen houten prefab tuinhuisjes, bijgebouwen, schuren, (paarden) stallen maar ook luxe poolhouses en (mantelzorg) woningen in diverse soorten en maten.


Ken jij iemand die hiervoor geschikt is, of ben jij die.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts