maandag 25 april 2016

Perfacs houtwormbestrijdingsmiddel

Het middel heeft een nawerking van jaar, dus als je het hout hebt behandeld met dit houtwormbestrijdingsmiddel komt er jaar geen houtworm of boktor meer in het hout. U dient hout eerst van stof, vuil en boormeel ontdoen. Dit moet droog geschieden. Can met liter gebruiksklaar en zeer effectief middel ter voorkoming en bestrijding van houtworm en.


Perfacs houtwormbestrijdingsmiddel - liter.

Het houtwormbestrijdingsmiddel heeft een nawerking van jaar. Met deze inhoud kunt u m² preventief en 20m² curatief behandelen. Die legt eitjes op onbehandeld hout. De larve vreet zich in het hout en maakt kleine gaatjes. Uit die gaatjes valt boormeel.


Kant-en-klare vloeistof tegen houtworm en boktor. Wat zijn de beste houtwormbestrijdingsmiddelen ?

De houtworm is de larve van de houtkever. En wat zijn de do’s en don’ts? Tijdens een inspectie horen we vaak van de klant: “Mijn vader smeerde vroeger aangetast hout in met petroleum en dat werkte perfect ! Gedeeltelijk klopt dit wel en is het ook aan die petroleum te danken dat veel oude bebouwing er nog in redelijke conditie bij. Houtworm bestrijdingsmiddel Embasol liter 1mkopen?


De goedkoopste van Nederland! Ook kunt u hiervoor een druksproeier, een halfgelaatsmasker en een overall voor kopen. Zo kunt u voorbereid de houtworm behandelen! Gebruiksaanwijzing Perwood houtwormbestrijdingsmiddel kant en klaar liter.


Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. De kosten daarvoor lopen op tot euro. Helaas niet leverbaar in liter. Ons houtwormbestrijdingsmiddel voorkomt gedurende lange tijd heraantasting. Behandeling en opslag van hout dienen plaats te vinden met een goede ventilatie.


Je kunt ook het middel met een kwast opbrengen. Het vervangen van besmet hout is het meest effectief, maar is natuurlijk lang niet altijd een optie.

Vervangen werkt het beste in het geval van los meubilair of goed bereikbaar en verwijderbaar houtwerk. Effectief bestrijdingsmiddel tegen houtworm en boktor. Ook voor preventieve behandeling tegen houtworm. Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar.


Tenco anti-houtworm liter wordt gebruikt tegen de aantasting van hout door houtwormen en boktorren. Bestel online bij De Boer Drachten! Houtwormdood Voorkomt en bestrijdt houtborende insecten Houtwormdood is een toegelaten middel op basis van Permethrin.


Het product is gebruiksklaar en hoeft dus niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts