vrijdag 22 april 2016

Biologische dadels kopen

Biologische dadels kopen

Bestel jouw gedroogde dadels extra voordelig online vanaf € per 2gram. Laat je bestelling milieuvriendelijk verpakken. Kies uit ruim soorten amandelen. Biologisch, rauw of gebrand. Dadels van alle merken op beslist.


Biologische dadels kopen

Ook erg lekker als hapje met noten of roomkaas. Vele andere varianten zijn vaak gekonfijt waardoor deze vaak kleiner en harder zijn. De teelt en oogst van deze medjoul dadels is arbeidsintensiever dan gewone dadels. Omdat de dadel zo heerlijk zoet is zijn ze heerlijk te combineren met allerlei gerechten en producten! Daarbij zijn ze biologisch geteeld en van uitstekende kwaliteit en dat proef je!


Je vindt het bij Albert Heijn. Vandaag bestel morgen in de keuken. De dadels die we vrijwel overal verpakt kunnen kopen zijn de zogeheten “ Deglet Nour” dadels. Deze dadels zijn zelfs verre van gezond te noemen.


Ze worden gesuikerd met suiker ( met name glucose-fructosestroop) en bezitten een kleverige laag. Onze dadels worden geteeld in Tunesië en hebben een mooie, amberachtige kleur. Ze zijn enkel gedroog zonder vooraf gekookt te zijn in suikerstroop. Dat maakt dat deze dadels minder plakkerig zijn dan de mierzoete dadels uit de supermarkt.


Deze verse medjoul dadels worden volledig biologisch geproduceerd. De dadels worden geteeld volgens biologische normen wat inhoud dat ze vrij zijn van kunstmatige bestrijdingsmiddelen maar ook dat de grond waarop ze verbouwd staan minimaal een bepaald aantal kilometer is verwijderend van andere niet- biologische. Kwaliteit van biologische jumbo dadels. Vanwege onze biologische missie, visie en de strenge controle op onze jumbo dadels kunnen we oprecht zeggen dat deze medjoul dadels vers, puur en biologisch zijn. Koning van de dadels van superieure kwaliteit.


Deze zachte en heerlijk sappige dadels met pit zijn een absoluut topproduct. Onze medjouldadels zijn van de beste kwaliteit die je kan vinden. De dikke dadels vullen goed en smaken van nature zoet. Groot, zacht en lekker zoet.


Medjoul dadels zijn extra groot, wat hen de naam koning van de dadels oplevert. Om ze verst te houden is het onderste deel van de doos in plastic verpakt. Er zit ook een dadeltangetje bij, om ze op hygiënische wijze uit de doos te halen.


Biologische dadels kopen

Ik ben overtuigd en zal ze zeker opnieuw kopen ! Wat dacht je van dadels met roomkaas (heerlijk)! Heerlijke zachte en zoete dadels zonder pit van biologische oorsprong. Maar eet niet té veel dadels.


Je krijgt dan erg veel suikers binnen. Zie dadels daarom vooral als ‘snoepje’. De lekkerste dadels Bij Nutamo heb je dus de keuze uit verschillende dadels. Koop zakken met korting!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts