vrijdag 15 april 2016

Ratten of muizen in huis

Snel en effectief je huis ratvrij met de KB Home Defense rattenval. Vandaag Bestel Morgen In Huis. Specialistisch advies nodig? Snel muizen vangen in je garage, kelder, schuur en opslag. De kans dat u een levende rat ziet, is daarom erg klein.


Ratten zijn nachtdieren, net als muizen.

Hebt u het vermoeden ratten te hebben in uw huis , in de tuin of op zolder, neem dan snel maatregelen. Geen ongevaarlijke plaag, want ratten kunnen een scala aan ernstige ziektes overbrengen. Om ratten te bestrijden heb je twee opties.


Net als muizen komen ratten af op warmte en voedsel. In de bebouwde omgeving zitten ratten vaak in kruipruimten, parken en riolen. Overlast van ratten in huis voorkom je door te zorgen dat ratten niet naar binnen kunnen en door voedselresten in afsluitbare bakken te bewaren. In Nederland staat de bruine rat al heel lang bekend als plaagdier. Wanneer u muizen of ratten in huis heeft, is professionele bestrijding de enige remedie.


Hoekstra Bedrijfshygiëne is gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte met behulp van verschillende bestrijdingsmethoden.

Hoe kan ik ratten of muizen in huis bestrijden Als ratten of muizen eenmaal de toegang tot je huis gevonden hebben, kunnen ze een ware plaag worden. Niet alleen zijn deze dieren zeer onhygiënisch, ze kunnen ook nog eens een behoorlijke schade opleveren. Knaagdieren, wat muizen en ratten zijn, kunnen schade veroorzaken in en aan muren, ze besmetten en eten voedingswaren, ze kunnen brand veroorzaken door aan elektra te knagen en het zijn dragers van ziektekiemen zoals bacteriën en virussen.


Als je merkt dat je ratten of muizen in huis hebt moet je meteen beginnen met het bestrijden van deze dieren. Je hoort de bruine rat ook wel de rioolrat, of waterrat noemen. De spanningen kunnen nog hoger oplopen als u het idee heeft dat het door de buren komt en u machteloos staat.


Diersoorten die tot de meeste discussies leiden tussen bewoners zijn ratten , muizen , kakkerlakken en wespen. Ziektes door muizen en ratten voorkomen. Niet alleen de muizen kunnen deze ziektes in huis brengen, ook ratten in huis kunnen deze ziektes voortbrengen.


Vindt u uitwerpselen en wilt u deze opruimen, draag dan altijd handschoenen, zodat u niet de ziektes van muizen of ratten op loopt. Bij een grote plaag kan vettigheid van het lijf van de muis gecombineerd met vuil en urine een spoor op de grond vormen. Elk vochtprobleem lossen wij op.


Muizen zijn behendig en kunnen goed klimmen. Gratis en vrijblijvende offerte. Dé oplossing tegen Muizen. Voor 23:bestel Morgen in huis. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop.


Vind ratten in huis het nu op Kensaq.

Hierdoor kunnen ze niet meer binnendringen en geen overlast in huis meer veroorzaken. Het is vooral belangrijk dat u gebieden waar u voedsel bewaart, verwerkt of gebruikt, muisbestendig maakt. Echter is het soms wel aan onszelf te wijten dat deze indringers onze woonst verkiezen boven een ander. Door enkele kleine aanpassingen maak je je huis of tuin onmiddellijk minder aantrekkelijk voor zowel muizen als ratten ! Op het moment dat de muis daar aan gaat knabbelen valt de deur van het kooitje dicht en zit de muis opgesloten. Dan kun je hem vrijlaten (wel op minimaal 2meter van je huis af).


Of u de muizen nou wil verjagen of verdelgen, u wil ervan af. Op de website van Ongediertewinkel. De hygiëne is en blijft altijd je eigen verantwoordelijkheid. Je kunt beter regelmatig wat poetsen dan na een lange tijd alles in één keer poetsen. Gezien de zachte winters van de afgelopen jaren groeit het aantal meldingen van overlast van deze niet genode knaagdieren.


Zelf kun je heel veel doen om geen overlast van deze beestjes te krijgen. Heb je last van muizen of ratten ? Signalen van een rat in huis. Of u ratten in huis hebt kunt u zien aan een aantal signalen: Uitwerpselen van ratten. Van een bruine rat is de vorm pindavormig. Banaanvormige keutels zijn afkomstig van de zwarte rat.


Informatie over vochtbestrijding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts