vrijdag 29 april 2016

Beweegbare bodem zwembad

Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Over de productie van onze zwembad bodem kunnen we u niet veel verklappen.


Maar in deze video krijg je een idee hoe we te werk gaan om de bodem van in onze werkplaatsen naar uw zwembad te transporteren. Onze monteurs werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen, zodat de beweegbare zwembadbodem in het openbare zwembad langer dan twintig jaar meegaat.

Wij kunnen beweegbare bodems in vrijwel elk formaat realiseren, zodat ze voor vele toepassingen geschikt zijn. Maak van het terras een zwembad. U hoeft geen keuze te maken tussen ruimte op het terras of voor een zwembad.


Benut de vierkante meters dubbelop door middel van een beweegbare zwembadbodem. U kunt de beweegbare bodem als terras, dansruimte of feestlocatie gebruiken. De beweegbare bodem laat zeer hoge belasting toe. De ruimte waarin het bad wordt geplaatst, kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden.


Inmiddels zijn er al meer dan 1KBE-vloeren verkocht.

Naast het installeren van nieuwbouw beweegbare zwembadvloeren, doen wij ook het jaarlijks onderhoud van veel zwembaden in het gehele land. Met een Cfloor in huis kan u gerust op twee oren slapen. Want in de bovenste stand sluit de beweegbare bodem perfect aan bij de onmiddellijke omgeving, waardoor de veiligheid van mens en dier gegarandeerd is. Want genieten van een zwembad , dat is genieten van absolute gemoedsrust.


De zwembadtrap zakt bij een zwembad met een beweegbare bodem mee met de vloer. Is de diepte maximaal dan zie je plots de volledige zwembadtrap verschijnen. Zwembadtrap bij zwembad met beweegbare bodem. Vanwege reparatie van de beweegbare bodem zal zwembad Jaspers gesloten zijn van zondag januari tot en met zaterdag januari. Wij hopen u vanaf zondag januari weer te mogen begroeten!


Tegelijkertijd vormt het terras een isolerende afdekking waarmee u fors bespaart op het energieverbruik voor de verwarming van uw zwembad. Beslist een verantwoorde “diepte-investering” dus voor uw bestaande of nog te bouwen zwembad. Beweegbare zwembadvloer van Inducon Beilen. Werkzaamheden na leeglopen zwembad Wateringen. Bekijk in deze video hoe een polyvalente ruimte in enkele seconden tijd veranderd in een binnenzwembad dankzij een beweegbare bodem.


Thijssen Techniek plaatst sinds jaar en dag zwembaden met beweegbare bodems. Als officieel leverancier van KBE-Bauelemente beweegbare vloeren in Nederlan mogen wij ons specialist noemen. Het is zelfs mogelijk om bestaande therapiebaden te voorzien van een beweegbare zwembadvloer.

Met een beweegbare zwembadvloer kan de diepte van het zwembad aan de behoefte van de gebruiker worden aangepast. Het ene moment is het een standaard woonkamer, en het volgende moment veranderd dezelfde ruimte in een zwembad ! Dat kan met een beweegbare bodem van Holland Aqua Sight. Al jaren ontwikkelen we bodems voor.


Een beweegbare bodem in huis is één van die projecten die de specialisatie zijn van ons bedrijf. Wij hebben een beweegbare bodem ingebouwd in ons inox zwembad via RVS Swimming Pools. Handig wanneer het zwembad niet gebruikt wordt gebruiken we de ruimte volledig.


Is wel niet goedkoop, maar we zijn er heel tevreden over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts