donderdag 7 april 2016

Overkapping ibiza stijl

Bekijk het aanbod op SUNtip. Mooi in deze stijl tuin is een houten loungebank, hangmat of een hippe hangstoel. Ibiza is beoordeeld met een 8. Vergeet verder ook vooral geen sierkussens voor de bank(en) en stoelen, liefst met botanische en bohémien prints. Mag het iets vrolijker in de tuin? Wij dachten aan print tegels, blauwe tafels en vintage louvre tuinschermen.


De tuin mag weer echt gezellig worden, alles grijs en zwart is echt te saai. Hier enkele inspiratie artikelen! Welk gereedschap heeft u nodig? Interieur- Maar dan exterieur.


In beide stijlen wordt er veel gebruik gemaakt van oud hout, bamboe en riet. We willen op zeer korte termijn een Terrasoverkapping laten maken. Zoals de foto met de witte balken, maar niet wit. Het moet wel bij ons huis en het duin-landschap passen.


Wel rechte balk waar een schommel aan kan hangen. Graag offerte, recent werk en kosten incl. Afgelopen dagen hebben we prachtig weer gehad met heel veel zon. Hopelijk gaan we daar meer van krijgen.


Want dit zijn plaatjes om blij van te worden. Breng de overkapping voor de koude wintermaanden met robuuste meubelen en natuurlijke materialen in een landelijke, winterse sfeer. Maar een overkapping is meer dan alleen een overdekte plek.


Doe met deze tien ideeën inspiratie op voor uw eigen overkapping ! Een heerlijke stijl met een relaxte zorgeloze vakantiesfeer, waarin het buitenleven een belangrijke rol speelt. Daar zou ik het vandaag over willen hebben. Je vindt de mooiste bohemian collecties, een uniek groot aanbod!


Profiteer van hoge vroegboekkortingen. Hoe sneller je boekt, hoe hoger je korting. WeFlyCheap zoekt voor jou de beste deals! Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Het begint steeds meer op zomer te lijken.


Met lichte kleuren, houten materialen, mooi meubilair en sfeervolle beplanting is het heerlijk wegdromen naar lange mooie zomerdagen en zand tussen onze tenen! Maar wilt u liever eerst inzicht in de totale kosten die u kwijt zult zijn aan bijvoorbeeld een tuinontwerp en tuinaanleg? Vraag hier dan vrijblijvend een offerte voor op.


Zodoende heeft u een beter beeld van de mogelijkheden. Kies je voor een strakke, moderne tuin, dan pas je veel wit en white wash toe. Of kies juist voor Bohemian, door te werken met felle kleuren die zijn overgebleven uit het hippie tijdperk en de zogenaamde gypsy accessoires. Indien u de overkapping niet zelf kunt of wilt monteren, is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze montageservice. Het montageteam van Tuinmaximaal komt dan bij u langs om de overkapping bij u te monteren, zodat u snel en zorgeloos van uw tuinkamer kunt genieten.


Bent u op zoek naar een overkapping dat voldoet aan uw wensen en behoeften? Lugarde is marktleider in Nederland en Engeland. We hebben een groot assortiment aan hoogwaardige en betaalbare overkappingen.


Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak. Tevens leveren wij deze bouwpakket overkappingen met of zonder berging. Wij leveren overal in de Benelux kant en klare overkappingen van voordelig Geïmpregneerd vurenhout of luxe Lariks Douglas hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts