donderdag 14 april 2016

Traditional teak

Traditional teak

Alle kortingen van onze aanbieders op site. Bekijk ons uitgebreide TEAC assortiment. Specialistisch advies nodig? Laat je inspireren door ons grote aanbod TEAC. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is. De inhoud is beveiligd met een wachtwoord.


Dit teak hout komt van gecertificeerde plantages en is fair trade gewonnen. Door de hoge kwaliteit en de afwerking die van topniveau is, zijn de tuinmeubels een investering voor de toekomst. TRADITIONAL TEAK is een merk dat niet mag ontbreken in de collectie buitenmeubelen van Kerkhof Laren.


Het merk maakt gebruik van de beste kwaliteit teak en verwerkt dit teak tot traditionele modellen, maar ook tot wat strakkere teak meubels. Voor een uitgebreide omschrijving hoe deze producten te gebruiken zie verzorging. De gehele collectie van traditional teak is vernoemt naar royalties. In de collectie zit zelfs de maxima tuinset, banken en stoelen. Traditional teak ontwerpt en fabriceert hoogwaardige teakhouten tuinmeubelen.


Zeer moderne tuinmeubelen met een mooie uitstraling voor iedere tuin. De tuinmeubelen zijn zeer fraai en fijn afgewerkt. Uiteraard zijn de producten van het merk bij Vivaldi XL te verkrijgen. Om die goede service te bereiken bieden wij u een aantal voordelen.


Traditional teak

Deze traditionele bank is compleet opgebouwd uit teak hout en daardoor een lange levensduur. Deze teakhouten beachchair met optionele voetenbank. U voelt het, U ziet het, Beleef het in onze showroom. Goed geregelde stedentrips. Grootste aanbod aan zonvakanties.


Het merk gebruikt uitsluitend het allerbeste gecertificeerde teakhout met hoogwaardige tuinmeubelen als eindresultaat. Deze design tuinmeubelen zijn van zeer hoge kwaliteit, waardoor u een investering doet voor een. Het luchtdoorlatende Textilene is kleurvast, sneldrogend en bestand tegen UV-straling. Het materiaal vervormt niet en is daarnaast milieurvriendelijk.


Verkrijgbaar in zwart, wit en. Wij staan persoonlijk garant voor het afwerkingniveau en de hoge kwaliteit van al meubelen. Teak olie geeft vaak zwarte vlekken aan het teak.


Teak Sealer voorkomt juist zwarte vlekken. De meubelstukken hebben een prettige en mooie vormgegeven rug en zitting, voor een perfect zitcomfort. Kortom een tijdloos design. Deze sofa maakt de lounge opstelling helemaal af.


Traditional teak

Naast het integreren in de lounge kan deze goed als stand alone geplaatst worden met een Manon bijzettafeltje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts