donderdag 28 april 2016

Hoe lok je muizen

Specialistisch advies nodig? De beste hoesjes voor de scherpste prijzen bestel je hier eenvoudig en snel. GSMpunt zorgt voor een snelle levering en goede service. U betaalt geen verzendkosten.


Bekijk ons grote assortiment computermuizen van vele merken. Jij bepaalt hoe je betaalt.

Daar kunnen muizen niet bij om een muizennest in te maken. Andere plaatsen waar een muizennest kan zitten, maar waar je ze niet kunt zien, zijn boven je plafon in de spouwmuur, achter een wand en achter keukenkastjes. Een muis vangen met de beste muizenval. Heb je last van een muizennest in huis dan kun je een muis vangen met de beste muizenval.


Ikzelf zet gevangen muizen voor de zekerheid altijd buiten de bebouwde kom uit… Of je muizen kunt ‘opsparen’ weet ik niet. Ik heb zelfs nog nooit tamme muizen gehouden en weet niet of vreemde muizen elkaar iets aan doen. Ook weet ik niet hoe je die beestjes in de tussentijd verzorgt.


Je snapt niet hoe je aan muizen komt?

Waarschijnlijk ze gewoon van buiten via kieren of gaten naar binnen gekomen. Of anders via de buren misschien. Kijk anders maar eens of je buiten iets ziet waar muizen doorheen kunnen en sluit dat af (als het een ventilatie-opening is: stevig fijn gaas ervoor maken). Door zeer kleine openingen, scheuren en gaten weten ze je huis binnen te dringen.


Re: hoe lok ik muizen beter in de muizenval. Ook ik heb muizen op zolder, en lok ze ook met pindakaas en het werkt super, heb er afgelopen week gevangen en zet er gelijk klemmen klaar, omdat ik jaar. Allereerst kun je proberen om een zo klein mogelijk stukje kaas erop te doen (of een heel klein likje pindakaas), want hoe groter het lokaas is hoe makkelijker. Re: Hoe lok ik een ,erg brutale, muis uit mn huis? Hoe vergiftig ik dan die muizen in mijn spouwmuur.


Dan laat ik dat doen als ik in april op vakantie ben. Ik kan daar volgens mij niet eens bijkomen, volgens mij kunnen die muizen er ook niet uit. Want anders hadden onze superieure kleine tijgertjes ze allang gevangen.


Je vangt ze levend om ze daarna op een afstand weer uit te zetten. Of je vangt de muizen in een klem om ze daarna weg te gooien. Wanneer je muizen levend wilt vangen gebruik dan een grotere diervriendelijke muizenval zoals hieronder in het filmpje waar er meerdere in kunnen. Maak je huis muis -onvriendelijk. Je huis helemaal muis -onvriendelijk maken, lukt niet zo snel: muizen kunnen altijd wel ergens een lekker plekje vinden.


Toch zijn er dingen die je kunt doen om te voorkomen dat muizen zich in jouw huis nestelen.

Houd je keuken goed schoon en zorg ervoor dat er geen losse etenswaren rondslingeren. De leukste design hoesjes met de gaafste prints vind je in ons grote assortiment. Haal nog meer uit je geld. Doe mee en profiteer nu nog van deze mooie deal!


Om de muizen te lokken , plaats je een stukje appel of kaas in de val. Wanneer de muis de val eenmaal binnen is getreden, zorgt de klep of de wip ervoor dat de muis niet naar buiten kan. De muis laat je vrij op een afstand van minimaal 1meter, zodat de muis niet terugkeert. Muizen in huis komen waarschijnlijk vanuit de spouwmuur. De spouwmuur is voor muizen net de snelweg in nederland.


Er is altijd wel een gaatje te vinden waar een muis door kan. Wist u dat een muis door een spleetje kan kruipen waar je ook met een pen in kan steken. Hoe kun je muizen in huis voorkomen?


En als je muizen hebt, hoe kom je (op een diervriendelijke manier) van ze af? Radar spreekt hierover met Marlon Mintjes, communicatieadviseur bij Milieu Centraal. Je kunt merken dat je muizen in huis hebt als je keutels vindt of als voedsel is aangevreten. Muizen bestrijden op natuurlijke wijze.


Soms hoor je ze ook lopen. Als je muizen in je huis hebt, is dat niet alleen vervelend maar ook een gezondheidsrisico. Muizen kunnen schade aan je huis toebrengen, troep maken en nare geurtjes achterlaten. Veel mensen raken overstuur als ze het idee hebben, dat zich muizen in hun woning hebben gehuisvest. Allereerst moet u er voor zorgen dat er geen voedingsresten blijven liggen, dit lokt juist muizen.


Als je niet zeker weet of er eentje zit ( je kan dat ook controleren aan de hand van poepjes) zou ik gewoon niets doen. Wie weet lok je anders alle muizen uit de hele buurt! En wat ze lekker vinden: van alles wat maar voor handen is, dus ook kaas, maar dat is niet echt favoriet.


Dus als je muizen hebt, zou ik geen dure vallen aanschaffen. En als dat allemaal niet helpt, probeer dan de Ikea doos methode. Wat is jouw tip tegen muizen in huis? Maar je kunt het ook zien aan muizenkeutels en aangevreten voedselverpakkingen. De keutels van een halve centimeter herken je aan de langwerpige, spitse vorm en de donkere kleur.


Een paar muizen kunnen makkelijk een plaag worden, doordat ze zich zo snel voortplanten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts