donderdag 21 april 2016

Gaascontainer

Gaascontainers tegen de laagste prijzen. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Bespaar tot wel via kiesproduct. Nieuw, Gebruikt, Verhuur en Maatwerk.


Nieuwe gaascontainer , gitterbox, gaaskrat, opslagbak GB007.

Kleur grijs met klep aan de lange zijde. Rastercontainer voor zware onderdelen. Uit onze ruime voorraad leveren wij gebruikte gitterboxen of gitterboxpallets, kortweg Gibo. Deze stalen gaascontainer is een veelgebruikte ladingdrager, met name in de staalindustrie vanwege zijn hoge draagkracht en stapelbaar vermogen. U kunt in één oogopslag de inhoud zien.


Een gaascontainer wordt gebruikt voor zowel opslag als transport. Om de inhoud te beschermen zijn er ook diverse afdekhoezen en afdekkappen te bestellen. Deze container is uitermate geschikt voor het inzamelen van o. Deze metalen rolcontainer kunt u inzetten voor de inzameling van diverse reststromen.

Meer informatie Gitterbox GB006. Meerdere aanbieders online. Met klep aan de lange zijde. Bodem hout en stalen profielen. Voor meer informatie raadpleeg Logismarket.


Metalen gaascontainer voor de opslag van grote volumes. Stapelbaar, bespaart opbergruimte. Leeg te kiepen door heftrucks met draaikop. Bestand tegen zware ladingen. De gaascontainer is uitermate geschikt voor kleine losse onderdelen en voorzien van stalen kleppen.


Deze gitterbox heeft drie dichte gaaswanden en een houten bodem. Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! De Europack is een nestbare rolcontainer op Europallet formaat met gelaste stalen wanden voorzien van gaas (100x1mm).


Met een opklapbare bodem van watervast. Voor papier en karton bieden wij verschillende containers aan, van gaascontainers tot kleine rolcontainer. Kies de container die bij u past.


Vind de beste gaascontainer gebruikt fabricaten en. Nieuw product: de stalen gaascontainer ! BTW per stuk € 43incl.

BTW Klik voor meer informatie. Rotom heeft rolcontainers in diverse afmetingen en uitvoeringen in het assortiment. Zowel metalen nestbare als demontabele modellen met kunststof bodem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts