woensdag 20 april 2016

Bedrijfsvoeren gewasbescherming

Bent u klaar voor de 21e editie van hét kennis- en contactmoment voor de groene branche? Voor wie is deze licentie bedoeld? Het vakbekwaamheidsbewijs Bedrijfsvoeren Gewasbescherming is bedoeld voor beheerders of eigenaren van bedrijven die in opdracht van derden bestrijdingen uitvoeren of laten uitvoeren.


In deze uitgave komt het sector overstijgende deel van ‘ Bedrijfsvoeren Gewasbescherming ’ aan de orde. Het vakbekwaamheidsbewijs ‘ Bedrijfsvoeren Gewasbescherming ’ is verplicht voor bedrijven die gewasbescherming uitvoeren voor derden zoals landbouwloonbedrijven, hoveniers en groenvoorzieners. Voor het gebruik van professionele chemische middelen bij gewasbescherming en het bestrijden van knaagdieren, mollen en woelratten.

Bureau Erkenningen, licenties voor groene en agrarische beroepen. This app works best with JavaScript enabled. In overleg is een gecombineerd traject voor Uitvoeren en Bedrijfsvoeren gewasbescherming mogelijk.


In deze cursus komen de volgende onderwerpen aan de orde: Achtergrondkennis van ziekten, plagen en onkruiden, Geïntegreerd telen, Chemische gewasbescherming , Verdeling en apparatuur, Planmatige aanpak gewasbescherming , Gewasbescherming en wetgeving. Het cursusboek Bedrijfsvoeren gewasbescherming behandelt de theorie die je nodig hebt voor het certificaat Gewasbescherming B van het Vakbekwaamheidsbewijs Bedrijfsvoeren Gewasbescherming. Deze uitgave bestaat uit negen hoofdstukken, waarin onder andere het waarnemen van onkruiden, ziekten en plagen, preventieve maatregelen, bestrijdingsmethodes, registratie en regelgeving aan bod komen. Bedrijfsvoeren Gewasbescherming (Licentie 2) is wettelijk verplicht voor beheerders of eigenaars van een agrarisch loonbedrijf of van een groenvoorzieningsbedrijf en voor verkopend adviseurs of adviserend verkopers.


Om toegelaten te worden tot deze cursus en het examen dient u in het bezit te zijn van Licentie 1: Uitvoeren Gewasbescherming. De cursus bedrijfsvoeren gewasbescherming is te volgen in een zelfstudie variant.

Klik hier voor de inhoud van de reguliere cursus. Na aanmelden sturen wij de studieboeken op nemen wij contact op zodra er een examendatum wordt gepland. Het theoretisch examen neemt ongeveer uur in beslag. Voor mensen die werken in opdracht van een ander, mits een derde persoon aanwezig of beschikbaar is die beschikt over Bedrijfsvoeren Gewasbescherming.


Weet u nog niet zeker of dit de licentie is die u nodig heeft, gebruik dan onze. Heeft u een voucher ontvangen, dan kunt u deze hier inwisselen voor een cursus. De bijbehorende cursus wordt direct aan uw account gekoppeld.


Je hebt ongeacht jouw leeftijd het ook nodig als je bij derden werkt of aan medewerkers de opdracht geeft om gewasbescherming uit te voeren. Deze teamleider stuurt de overige werknemers aan bij de gewasbescherming. Hij moet daarom goed op de hoogte zijn van onder andere de wet- en regelgeving. In de verschillende uitgaven van gewasbescherming wordt verwezen naar digitale opdrachten, bronnen en hulpmiddelen.


Deze linkjes zijn per uitgave verzameld op een startpagina. Alle linkjes voor een boek zijn daarmee via pagina benaderbaar. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Spuitlicentie - Bedrijfsvoeren De spuitlicentie bedrijfsvoeren (licentie 2) is de tweede licentie binnen de gewasbescherming. Om deze licentie te behalen dient u minimaal in het bezit te zijn van de spuitlicentie uitvoeren, aangezien dit een stapelend geheel vormt.


Alle andere personen werkzaam binnen de onderneming hebben dan voldoende aan het Vakbekwaamheidsbewijs Uitvoeren Gewasbescherming (U.G. - oude licentie 1). Deze licentie is bedoeld voor mensen die werken in opdracht van een ander, mits een derde persoon aanwezig of beschikbaar is die beschikt over Bedrijfsvoeren Gewasbescherming. Uitvoeren gewasbescherming Inleiding Officiëel certificaat Hoe kom je aan een licentie de bedrijfsvoerder en de distribuant van gewasbeschermingsmiddelen over de nodige kennis beschikken Als men bepaalde cursussen met goed gevolg heeft doorlopen of bepaalde certificaten heeft behaal kan men in het bezit komen van de wettelijk vereiste licenties.

Cursus Bedrijfsvoeren Gewasbescherming – Licentie (C02) Voor Deze licentie is verplicht voor allen die niet alleen op het eigen bedrijf, maar ook bij anderen gewasbeschermingsmiddelen willen inzetten. Net als het lesmateriaal voor het vmbo en het mbo is het lesmateriaal voor cursus- en contractonderwijs interactief van opzet. Een Bewijs van Vakbekwaamheid Uitvoeren of Bedrijfsvoeren gewasbescherming (“spuitlicentie”), heeft een geldigheidsduur van jaar. Vóór de vervaldatum dienen verlengingsbijeenkomsten te zijn gevolgd.


Bij aanvang van de cursus wordt het cursusboek Uitvoeren gewasbescherming uitgereikt. Resultaat Na het behalen van het examen ontvangt u van Prinsentuin College een certificaat wat recht geeft op de licentie Gewasbescherming A (uitvoeren gewasbescherming ) inclusief het pasje. Wet educatie en beroepsonderwijs vastgestelde kwalificaties en beroepsvereisten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts