vrijdag 6 september 2019

Tuinhuisjes stadskanaal

Grootste aanbod voor iedere wens, budget en tuin! Bezoek het tuinhuizendorp. Naar wens gemonteerd door vakmensen. Bij De Hoeve Buitenleven koopt u uw blokhut, veranda en meer!


Altijd supersnel geleverd!

Alle tuinhuisjes vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw tuinhuisjes. Onze werkplaats met showroom is gevestigd aan de Electronicaweg in Stadskanaal. Onze houten producten worden door eigen vakmensen, prefab gefabriceerd in onze werkplaats of desgewenst vakkundig ter plaatse (af) gemonteerd. Op onze website staat slechts een kleine greep uit ons assortiment houtbouw en overige producten.


Voor alles op het gebied van houtbouw op maat. Wanneer u kiest voor de professionaliteit, van Schipper Groep, kiest u voor kwaliteit en jaar ervaring.

Tuinhuis veranda Stadskanaal. Dit tuinhuis met een veranda type Stadskanaal , kan ideaal gebruikt worden als berging en overkapping. De veranda kan op regenachtige dagen en op zwoele zomeravonden, gebruikt worden, om heerlijk onder te zitten. Het tuinhuis bestaat uit prefab wanden betimmerd met rabat planken en heeft een dubbele loopdeur.


Bent u op zoek naar een houtbouw specialist in Stadskanaal ? Ons netwerk van houtbouwbedrijven is de beste van Stadskanaal en omgeving. Wij kunnen veel voor u betekenen dankzij de samenwerking met het onafhankelijk kwaliteitskeurmerk Kluskeur en de landelijk gerenommeerde kluswebsite. Wij garanderen kwaliteit en garantie.


Wij hebben naast planken, balken en palen ook schaaldelen, blokhutprofielplanken, ijsselrabat en potdekselplanken in ons assortiment. Schepers Houtbouw maakt alles op gebied van houtbouw. Van garages, tuinhuisjes , paardenboxen tot carports.


Prijslijst tuinhout en materialen. Alle prijzen hieronder zijn vermeld inclusief BTW. LET OP, wij kunnen niet garanderen dat alle producten van onze lijst ook op.


Ook wanneer uw plannen heeft voor een kantoor of atelier kunt u aan een tuinhuis denken. En wat denkt u van een tuinhuis als extra gastenverblijf?

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Kant-en-klare tuinhuisjes met een vloeroppervlak van vierkante meter beginnen bij zo’n 7euro.


Handige doe-het-zelvers kunnen natuurlijk ook zelf een leuk optrekje bouwen. Kijk eens in ons tuincentrum in Stadskanaal naar de benodigde materialen en verkrijgbare accessoires, zoals verlichting, verwarming en kookgelegenheid voor (semi-)buiten. Dan bent u bij ons verzekerd van een uitstekende kwaliteit, gemaakt van duurzame housoorten en in elke gewenste uitvoering. Blokhut Ais specialist in maatwerk tuinhuisjes , blokhutten, houten chalets, garages en carports.


Wij realiseren bouwwensen door deze te vertalen naar een persoonlijk ontwerp. Daarnaast beschikken we over een showroom van 3. Ruim jaar toonaangevend in houten tuinhuizen, prieeltjes, schuurtjes, carports en houten garages. Voor elke tuin hebben wij een prachtig tuinhuis in het assortiment.


Bij ons kunt u kiezen uit tuinhuisjes uit de standaard collectie, maar ook voor een tuinhuisje op maat of zelfs naar eigen ontwerp. Bekijk ons aanbod standaard tuinhuizen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts