maandag 9 september 2019

Steiger houten meubelen

Geniet ook van onze speciale Kortingsactie. Bestel snel en pak de korting! Snelste levering in de Branche! Ook steigerhouten meubelen op maat binnen weken bezorgd! Voor pubers en volwassenen.


Breed aanbod voor elk wat wils.

Bezorgen of afhalen is mogelijk! Bezoek Goossens Wonen in Zevenaar en ontvang gratis en vrijblijvend interieuradvies. Afhalen of laten bezorgen.


PontMeyer is dé leverancier voor hout, plaat, bouwmaterialen en gereedschappen. Tv meubel van oud steigerhout met open vakken. Het bestaat uit open vakken met in het middelste vak een schapje. Naast de mooie uitstraling worden de meubels ook altijd zo duurzaam mogelijk gemaakt.


We maken gebruik van natuurlijke materialen en onze houtsoorten komen van duurzame bronnen. Groot assortiment steigerhouten meubelen en industriële meubelen.

Zeker als je jouw meubel ook nog op maat gemaakt wilt hebben. We ontwerpen en maken steigerhouten tafels, kasten en TV meubels voor in de woonkamer, bedden en bureau’s voor in. Exclusieve maatwerk steigerhout meubels voor in de tuin, op kantoor en overal in huis. Ons steigerhouten meubilair is maatwerk vakmanschap, komt met drie jaar garantie en wordt geleverd binnen dagen in geheel Nederland tegen zeer scherpe prijzen. Het steigerhout oogt robuust, kan goed tegen een stootje en kan in elke gewenste tint een wash krijgen.


Steigerhouten meubels kopen? Elke plank is uniek en dat maakt een meubel van steigerhout dan ook zo bijzonder, er is namelijk geen tweede van. Meubelen van steigerhout worden de laatste tijd ook steeds meer binnen gebruikt. Alle artikelen worden in allerlei soorten maten en met de hand van het materiaal nieuw steigerhout gemaakt. Mijn naam is Jeannette van Heeckeren en op mijn website tref je een overzicht van wat ik voor jouw kan betekenen.


Schitterende steigerhouten meubelen voor binnen en buiten. Zoals bijvoorbeeld een mooi kinderbed een kledingkast, een tuinbank of een loungebank van steigerhout. Wilt u toch liever kwaliteitsmeubelen met andere materialen dan steigerhout ? Neem dan eens een kijkje bij Woodmex, voor meubelen van verschillende houtsoorten en diverse metalen waarbij de beleving van de materialen (en ook het meubel ) voorop worden gesteld. Indien realiseerbaar maakt Dijkhuis Meubels op maat gemaakte en naar uw wensen uitgevoerde meubelcreaties van steigerplanken.


Wij leveren verschillende soorten meubelen naar eigen ontwerp en uit onze eigen meubelfabriek. Vakmanschap is meesterschap en dit is zeker van toepassing op onze meubelmakers, die alle meubelen met de hand vervaardigen. Van een steigerhouten tafel tot kast of steigerhouten be wij helpen je er graag mee.

Wist je dat we ook een prachtige collectie steigerhouten tuinmeubelen en industriële tafels met steigerhout hebben? Heb je speciale wensen, dan kun je altijd een offerte opvragen. Zo worden de kindermeubelen, zoals de steigerhouten bedden, extra geschuurd en nagelopen zodat de kinderen geen risico lopen. In onze werkplaats wordt er gewerkt met professionele apparaten en materialen.


De mannen werken hier met nauwkeurigheid en passie voor het vak, wat elk meubel speciaal en uniek maakt. Hierdoor zijn de prijzen van steigerhouten meubelen enorm gestegen en licht het prijs niveau schrikbarend hoog. Dit is een hele goede reden om zelf je eigen steigerhouten meubelen te maken. Wij, Barts meubelen , maken en verkopen meubelen op maat van steigerhout en eikenhout.


Ook boomblad-tafels, zowel online als in onze showroom te Heerle NB. Mocht u het lastig vinden om meubels van steigerhout vanaf een afbeeldingen te bestellen dan bent u van harte welkom in onze showroom. Onze medewerkers staan klaar om te adviseren.


Vrijwel alle modellen staan in de showroom en uiteraard kunt ook de verschillende behandelingen van het hout bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts